Solveig Kloppen

Solveig Kloppen har brukt de samme vinterskoene i 39 (!) år

Snakk om å være gjenbruksdronning!

SOLVEIG KLOPPEN: 50-åringen var 11 år da hun fikk splitter nye vintersko av foreldrene. De har hun brukt hver vinter siden. FOTO: Astrid Waller
SOLVEIG KLOPPEN: 50-åringen var 11 år da hun fikk splitter nye vintersko av foreldrene. De har hun brukt hver vinter siden. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære programlederen Solveig Kloppen (50) delte nylig et kjært juleminne på den sosiale delingstjenesten Instagram, og overrasket samtidig med at hun er en skikkelig gjenbruksdronning!

For nesten fire tiår siden fikk hun nemlig et par splitter nye Isba vintersko av foreldrene sine, som hun har brukt hver vinter siden.

Tok kvelden etter 39 år

Solveig har delt to bilder fra barndomsjulen med mor og søster, i tillegg til et bilde av et par svært godt brukte vintersko av den populære 80-tallsvarianten.

GODT BRUKTE: Etter 39 år tok vinterskoene Solveig Kloppen har brukt flittig siden hun var 11 år, kvelden. FOTO: Skjermdump Instagram
GODT BRUKTE: Etter 39 år tok vinterskoene Solveig Kloppen har brukt flittig siden hun var 11 år, kvelden. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

«Julen 1982 lå det nye vintersko under treet. Isba jeg kunne vokse inn i, for både mamma og pappa syntes det var vanvittig å bruke mange hundre kroner på et par vinterstøvler. Med ullsokker og papir i tuppen var håpet at skoene i alle fall skulle vare to-tre sesonger. Etter trettini vintre tok de i går kvelden. Takk for følget. #isba» skriver hun til bildet.

Til KK fortalte Solveig i fjor at julehøytiden både bærer preg av glede og sorg.

- Ja, jeg gleder meg til jul, selv om savnet blir ekstra stort i høytidene. Det er så tydelig at noen mangler. Mamma kom alltid med bager og bokser fulle av småkaker, til min store irritasjon. «Det er ingen som spiser småkaker, mamma,» sa jeg alltid. Nå savner jeg sandkakene, goroene og sirupssnippene intenst.

Solveig er gift med journalist og forfatter Kjartan Brügger Bjånesøy (50), og sammen har de barna Albert (15) og Klara (12).

50-åringen er kjent for å ha mange baller i luften, og er aktuell både med erotikk, i quiz-programmet Alle mot alle og som sjekkemakker med Tuva Fellman (34) i splitter nytt datingprogram.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer