Solveig Kloppen

Solveig Kloppen har brukt de samme vinterskoene i 39 (!) år

Snakk om å være gjenbruksdronning!

SOLVEIG KLOPPEN: 50-åringen var 11 år da hun fikk splitter nye vintersko av foreldrene. De har hun brukt hver vinter siden. FOTO: Astrid Waller
SOLVEIG KLOPPEN: 50-åringen var 11 år da hun fikk splitter nye vintersko av foreldrene. De har hun brukt hver vinter siden. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære programlederen Solveig Kloppen (50) delte nylig et kjært juleminne på den sosiale delingstjenesten Instagram, og overrasket samtidig med at hun er en skikkelig gjenbruksdronning!

For nesten fire tiår siden fikk hun nemlig et par splitter nye Isba vintersko av foreldrene sine, som hun har brukt hver vinter siden.

Tok kvelden etter 39 år

Solveig har delt to bilder fra barndomsjulen med mor og søster, i tillegg til et bilde av et par svært godt brukte vintersko av den populære 80-tallsvarianten.

«Julen 1982 lå det nye vintersko under treet. Isba jeg kunne vokse inn i, for både mamma og pappa syntes det var vanvittig å bruke mange hundre kroner på et par vinterstøvler. Med ullsokker og papir i tuppen var håpet at skoene i alle fall skulle vare to-tre sesonger. Etter trettini vintre tok de i går kvelden. Takk for følget. #isba» skriver hun til bildet.

Til KK fortalte Solveig i fjor at julehøytiden både bærer preg av glede og sorg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer