Kompani Lauritzen

- Som en fødsel

Derfor trakk hun seg. Savnet etter kjæreste og barn ble for stort for artist Tone Damli under Kompani Lauritzen.

KOMPANI LAURITZEN. Artist Tone Damli var med i årets sesong av TV 2-programmet Kompani Lauritzen. FOTO: Thomas Andersen / TV 2
KOMPANI LAURITZEN. Artist Tone Damli var med i årets sesong av TV 2-programmet Kompani Lauritzen. FOTO: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære reality-konkurransen Kompani Lauritzen på TV 2 begynner å nærme seg slutten, og flere av årets kjendisdeltakere har vist at de tar de tøffe utfordringene på strak arm.

Blant dem er artist og tobarnsmor Tone Damli (34).

34-åringen fra Sogndal har vist TV-seerne, og oberst Dag Otto Lauritzen (65), at hun er mentalt og fysisk sterk, tøff i konkurranser og har pågangsmot.

Men bare kort tid før finalen kastet artisten inn håndkle. I episoden som ble sendt i slutten av april valgte hun nemlig å trekke seg, og er dermed den tredje deltakeren som avslutter oppholdet på Setnesmoen militærleir frivillig.

I samme episode trakk artist Ruben Markussen seg også, og dermed er det fire deltakere i årets sesong som har valgt å trekke seg fra konkurransen.

Uutholdelig

I et innlegg publisert på sin offisielle Instagram-konto forklarer Tone bakgrunnen for avgjørelsen.

«Eg var heilt tom, gnisten og motivasjon var vekke. Eg var rett og slett fornøgd. Det er lett å vere etterpåklok når ein sitte i sofaen heime, eg var jo så nære finalen. Eg sammenligna Kompani med eit kjærlighetsforhold, og når slutten kom så var eg så klar for å forlate», skriver hun.

Tobarnsmoren sammenligner oppholdet og erfaringene hun måtte bryne seg på, med en fødsel, og at savnet etter samboeren Markus «Makkan» Foss (40), og barna Billie på åtte år og sønnen Marlon på snart to år, ble uutholdelig.

«Savnet etter familien blei ytterligare forsterka og higet etter bereten var svekka. Kompani Lauritzen har vore noke av det råaste eg har opplevd. Litt som ein fødsel egentlig: Du er glad du ikkje veit smerten på forhånd (for da hadde du aldri gjort det), men så verdt det til slutt! For Kompani har vore beinhardt og eg har virkelig fått kjenne på alt i fra smerte, frykt, adrenalin, mestringsfølelse, samhold og stoltheit», skriver hun videre.

Hylles

I kommentarfeltet til innlegget blir tobarnsmoren hyllet for avgjørelsen, og ikke minst for den imponerende deltakeren i det populære TV 2-programmet.

Blant dem er artist, og Tones gode venninne, Eva Weel Skram (36):

«Du har alltid vore ein tøffing @iamtonedamli men det du har gjennomført i Kompani er berre heilt ufattelig imponerande, på så mange plan Skikkelig stolt av deg, og det håper og trur eg du er sjølv også. Heilt RÅ er du!!!», skriver Weel Skram.

STANDHAFTIG: Tone Damli ga alt under «Kompani Lauritzen». Til slutt valgte hun å trekke seg. FOTO: Matti Bernitz / TV 2
STANDHAFTIG: Tone Damli ga alt under «Kompani Lauritzen». Til slutt valgte hun å trekke seg. FOTO: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Også medkompanist og ernæringsblogger Emilie Nereng (26) hyller Tone for innsatsen:

«Du var en så god støttespiller for meg og alle andre inne på KL og jeg er så takknemlig for å ha delt en så vannvittig reise med deg».

Og obersten selv, Dag Otto Lauritzen, kom med noen velmente ord til den standhaftige tobarnsmoren.

«Bra jobba Tone, du er rå- ville gjerne hatt deg med i finalen. Håper du fant tilbake til «Rampe Tone»Oberst L».

«Kompani Lauritzen» sendes på TV 2 og TV 2 Play.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer