Trine og Trude Lium

Sommerhytta-tvillingene: Derfor drikker de aldri på julaften

- Men når vi er lei julemat, steker vi oss gjerne en grandis.

TRINE OG TRUDE LIUM: Både Trine og Trude er glade i julen, men det viktigste for dem er at alle barn har det bra. FOTO: Privat
TRINE OG TRUDE LIUM: Både Trine og Trude er glade i julen, men det viktigste for dem er at alle barn har det bra. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium (41) ble kjent over natten da de i sommer deltok i det populære TV-programmet Sommerhytta på TV 2.

Men det er ikke bare sommermånedene de to kvinnene fra Toten er glad i, også advent- og julehøytiden står sterkt i familien Lium.

Begge to forteller til KK at de er rimelig «julete» av seg, og at det er førjulstiden de to er mest opptatt av.

- Jeg elsker forberedelser som baking, juleverksted, nissegrøt, julekonserter og ikke minst håndballkamper på TV hører med til juletradisjonene våre, sier Trude.

Elsker julerushet!

Men viktigst av alt er barna og resten av familien.

- Jeg har ingenting imot å kjenne litt på julerushet før jul, men når selve julehøytiden kommer er det fint å kunne roe helt ned, og da går vi i julepysjamas til langt utpå dagen. For meg handler jula mest om ungene mine og unger generelt, fortsetter Trude.

- Lager dere kalender til barna?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer