Nicki Minaj

- Sønnen min ligner på meg - sånn som jeg egentlig ser ut

Nicki Minaj endret syn på plastiske operasjoner etter at hun ble mor.

NICKI MINAJ: Da hun så gamle bilder av seg selv, fikk hun et støkk. Foto: NTB
NICKI MINAJ: Da hun så gamle bilder av seg selv, fikk hun et støkk. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Rapdronninga Nicki Minaj (40) er ikke fremmed for litt oppmerksomhet. Nå blir hun nok en gang plassert i blitzregnet når hun i desember-utgaven av amerikanske Vogue pryder coveret i delikat hvitt.

Og det er ingen tvil om hva intervjuet handler om for småbarnsmoren. Utsalget på forsiden lyder som følger:

«Når jeg ser sønnen min i øynene, så lyser hele sjelen min opp».

En ny æra har med andre ord inntatt 40-åringens liv. Det var i 2020 at hun ble mamma til en liten sønn, for aller første gang. Og som hos de fleste andre som får barn: Livssituasjonen endret seg betraktelig.

Det gjorde også superstjernas syn på plastiske operasjoner, som hun ikke akkurat har holdt skjult for omverden at hun har gjort en del av tidligere. I forbindelse med Vogue-intervjuet ser hun tilbake på denne tiden med en vond bismak.

- Jeg lover at hvis du noen gang endrer noe på kroppen din ved hjelp av kirurgisk operasjon, så kommer du mest sannsynlig til å se tilbake på det en dag og tenke «jeg var jo fin akkurat som jeg var», sier hun i podkasten «Run-Through with Vogue» og legger til:

- Det var det som skjedde med meg. Jeg klarte ikke å se det.

Sønnen min ligner på meg

Ifølge henne selv er den største årsaken til at hun valgte å gå for plastikkirurgi i utgangspunktet, at hun ikke likte å være tynn - og at brystene ikke var høye nok.

Det var først etter at hun ble mor til sin treårige sønn at hun har lært å akseptere både den hun er i dag, og den hun var før.

GENIALT TRIKS: Mange sliter med at det kommer mye sminke på kragen på boblejakka, dette kan heldigvis fikses ganske kjapt! Video: Embla Hjort-Larsen / Ørjan Ryland. Vis mer

- Sønnen min ligner så mye på meg - sånn som jeg egentlig ser ut. Det var det som fikk meg inn på disse tankene. Det er så rart hvordan synet mitt på det ble helt forandret - plutselig kunne jeg se på gamle bilder av meg selv og tenkte at jeg var vakker, sier hun i magasinets podkast.

Forakter konseptet

En annen som ikke har tydd til plastiske operasjoner selv, men som stadig får spørsmål om hun har fikset på utseendet sitt, er Hollywood-skuespiller Charlize Theron (48).

48-åringens erfaringer med å bli eldre og det å oppleve utseendemessige forandringer er ganske annerledes fra det hun stort sett ser i filmbransjen. Ikke alle har en like positiv holdning til det å bli eldre – spesielt i en bransje der utseendet i stor grad er i fokus.

Skuespilleren har gjort seg opp noen meninger om hvordan aldring blir sett på i dag og fra hun startet sin karriere på 90-tallet, og hvor normalt det har blitt å gjøre større og mindre inngrep for et yngre ytre.

Hun forakter konseptet at «menn eldes som fin vin», mens kvinner ikke har samme rykte på seg. Det oppleves dobbeltmoralsk og hun kjemper for at kvinner skal få lov til å gå gjennom den reisen det er å bli eldre på den måten som føles rett for den enkelte.

- Jeg blir bare eldre

Theron mener vi bør være mer empatiske til hvordan hver enkelt går gjennom aldringen. Selv synes hun det er morsomt å se sitt eget ansikt på lerretet i dag, og ser på aldring som naturlig og fint.

«Ansiktet mitt forandrer seg, og jeg elsker at det endres og blir eldre», sier hun i et intervju med Allure Magazine.

48-åringen har gått lei av at folk antar at hun har gjort noe med ansiktet sitt. Det å fikse på utseendet har blitt så normalt at når hun selv eldes naturlig, tror folk at forandringene skyldes dårlige kosmetiske inngrep.

«Jeg blir bare eldre! Det betyr ikke at jeg har fått utført dårlig plastisk kirurgi. Det er bare dette som skjer naturlig», sier hun i intervjuet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer