Amadeus Sögaard:

Sønnen: - Ting har vært vanskelig

Carolas sønn uttaler seg om foreldrenes skilsmisse.

SØNNEN ÅPNER OPP: Sønnen til Carola Häggkvist og Runar Søgaard, Amadeus, åpner opp i ny podkast. Foto: Karin Törnblom/IBL/NTB
SØNNEN ÅPNER OPP: Sønnen til Carola Häggkvist og Runar Søgaard, Amadeus, åpner opp i ny podkast. Foto: Karin Törnblom/IBL/NTB Vis mer
Publisert

Det skapte store overskrifter da svenskenes nasjonalskatt Carola Häggkvist (55) på 1990-tallet forelsket seg i norske Runar Søgaard (54). Sammen fikk de sønnen Amadeus.

Amadeus var bare to år gammel da foreldrene bestemte seg for å gå hver til sitt, og tiden etter skilsmissen har ikke vært bare-bare. Carola og Søgaard har hatt en del uenigheter opp gjennom årene og det har vært rikelig med medieoppslag.

I 2017 ble paret gjenforent i forbindelse med sønnens eksamensfeiring. Den gangen ble de to også avbildet sammen, med Amadeus mellom seg. Bildet viste en tilsynelatende god stemning.

I dag er det tidligere kjendisparets sønn blitt 24 år, og med så kjente foreldre følger selvfølgelig et viss søkelys. Amadeus har den siste tiden tatt større skritt inn i rampelyset, og i den svenske podkasten «Hitfabriken» åpner han nå opp om Carolas og Sørgaards brudd.

- Skjedd mye

I podkasten får Amadeus spørsmål om han har lidd på grunn av foreldrenes skilsmisse.

- Nei, lidd har jeg ikke gjort. Jeg har kjempefine foreldre og familiesituasjon. Men det er klart, noen ting har vært vanskelig, svarer kjendissønnen ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer