Pamela Anderson

Sønnens gripende ord til mamma

– Jeg håper å kunne gi henne ro, sier Brandon Thomas Lee om mamma Pamela Anderson.

PAMELA ANDERSON: Sønnen Brandon Thomas Lee (27) (bakerst) er en av produsentene når Pamela Anderson forteller historien sin i dokumentaren «Pamela, a love story». FOTO: Netflix/«Pamela, a love story»
PAMELA ANDERSON: Sønnen Brandon Thomas Lee (27) (bakerst) er en av produsentene når Pamela Anderson forteller historien sin i dokumentaren «Pamela, a love story». FOTO: Netflix/«Pamela, a love story» Vis mer
Publisert

I dokumentaren «Pamela, a love story», som hadde premiere på Netflix i 2023, forteller Pamela Anderson sin egen historie, som et svar på den karikerte fremstillingen av henne i serien «Pam&Tommy», fra 2022.

Bærebjelken i fiksjonsserien fra i fjor var den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra hjemmet til Pamela og ektemannen Tommy Lee i bandet Mötley Crüe, og som i private scener viser paret ha sex om bord i en båt

Tok avstand

Pamela selv tok avstand fra serien og varslet hun ville fortelle sin egen historie, og i februar 2023 kom altså dokumentaren «Pamela, a love story», med Pamelas sønn Brandon Thomas Lee som en av produsentene.

I dokumentaren får vi se en usminket Pamela som forteller sønnene at hun er lei seg for at hun ikke fikk til karrieren sin, og mens hun ser på VHS-opptak sammen med sønnene fra tiden hun fortsatt var gift med faren deres, forteller hun dem at hun er lei seg for at hun ikke fikk det til å fungere med deres far.

RØRT: Pamela Anderson ser på hjemmevideoer fra tiden sønnen var små, og er lei seg for at at hun ikke fikk det til å fungere med eksmannen Tommy Lee. FOTO: Netflix/«Pamela, a love story»
RØRT: Pamela Anderson ser på hjemmevideoer fra tiden sønnen var små, og er lei seg for at at hun ikke fikk det til å fungere med eksmannen Tommy Lee. FOTO: Netflix/«Pamela, a love story» Vis mer

Hyller mamma

Eldstesønnen Brandon Thomas Lee er en av dokumentarens produsenter, og i forbindelse med premieren sier han i presseskrivet at sannheten er viktig, og at man selv er den som best definerer sin sannhet. Han kommer også med en svært rørende hyllest til sin mor:

– Jeg er stolt over at folk endelig kan få et glimt av min mors sannhet med denne filmen. Jeg håper at folk til slutt vil skjønne at bak karikaturen de alle har likt opp gjennom årene, skjuler det seg en veldig ekte, veldig elskelig, omsorgsfull og følsom person som fortjener å bli beskyttet, satt pris på og feiret.

HYLLES: Sønnen Brandon Thomas Lee hyller mennesket bak figuren Pamela Anderson, og vil folk skal se den kjærlige og omtenksomme moren. FOTO: Netflix/«Pamela, a love story».
HYLLES: Sønnen Brandon Thomas Lee hyller mennesket bak figuren Pamela Anderson, og vil folk skal se den kjærlige og omtenksomme moren. FOTO: Netflix/«Pamela, a love story». Vis mer

Sønnen skriver videre:

– Mitt håp er at filmen vil sette punktum for et veldig vondt kapittel i min mors liv. Jeg håper å kunne gi henne ro.

«Pamela, a love story» vises på Netflix.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer