- Sosiale medier har ødelagt generasjonen min

Popstjernen Selena Gomez med ærlig uttalelse på pressekonferanse.

Publisert

Filmfestivalen i Cannes er godt i gang, og på rød løper denne mai-måneden har den amerikanske popstjernen og skuespilleren Selena Gomez (26) kastet glans over filmfestlighetene som hvert år arrangeres på den franske riviera.

Hun er til stede for å promotere zombie-komedien The Dead Don’t Die, som har norgespremiere i juni, hvor hun spiller side om side med storheter som Tilda Swinton (58), Bill Murray (68), Chloë Sevigny (44) og Girls-stjernen Adam Driver (35).

Under en pressekonferanse i forbindelse med promotering av filmen, fikk hun spørsmål om sitt forhold til sosiale medier. Hun er blant dem som har flest følgere på bildedelingstjenesten Instagram, og per dags dato har hun over 150 millioner følgere. Hun er kun slått av Juventus-spilleren Cristiano Ronaldo (34), som ifølge nettsiden Statista har rundt 166 millioner følgere.

- Det er ingen tvil om at jeg synes sosiale medier er farlig

Selena erkjenner at dette innebærer et stort ansvar. Men hun påpeker også at sosiale medier er en dårlig innflytelse på dagens unge.

- Sosiale medier har ødelagt generasjonen min. Jeg forstår selvfølgelig at det på mange måter er en fantastisk plattform å bruke, men det skremmer meg når man ser hvor eksponert disse unge jentene og guttene er. Det er ingen tvil om at jeg synes sosiale medier er farlig for den gruppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer