Skam

- Søsteren til en på vanen hadde en venn som så etter en rød russebil til et p3-prosjekt

Skam-fan? Nå kan Skam-russevanen bli din for den nette sum av 46 569 kroner.

SKAM: Jentegjengen i Skam er endelig klare for russetiden 2018 - etter at de droppet Pepsi Max-gjengen og skaffet seg russevan. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini), Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen).  Foto: NRK
SKAM: Jentegjengen i Skam er endelig klare for russetiden 2018 - etter at de droppet Pepsi Max-gjengen og skaffet seg russevan. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini), Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen). Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste sesongen av den populære NRK-serien «Skam» er godt i gang, og de som har fulgt med i det fiktive universet skapt av Julie Andem (35) har fått med seg at det har vært drama mellom Pepsi Max-jentene og Sana, Eva, Noora, Chris og Vilde. (PSST: danskene har det villeste girl crush på Noora!)

Uten at vi skal røpe hele handling nå, har i alle fall ting roet seg mellom elevene på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo, og de fire venninnene har løst russedramatikken med å gå til anskaffelse av sin egen van - som de skal bruke når russetiden 2018 setter inn.

LES OGSÅ: Sjekk hvilken «Skam»-skuespiller som dukker opp i kongefilm!

Denne russevanen ligger nå ute til salgs på Finn.no, og for ekte russ som skal feire at tre års skolegang er over våren 2018 er dette en gyllen mulighet til å gå til anskaffelse av «Los Losers»-vanen til Skam-jentene. Den ligger ute til den nette sum av 46 569 kroner.

«Norges mest kjente van er nå til salgs! Vil du feire russetiden på samme måte som SKAM-jentene? Vi har hatt en fantastisk russefeiring med denne flotte vanen, og etter en liten tur innom SKAM, er den nå klar for en ny russegruppe i 2018. I denne vanen er det plass til hele 9 stykker på trilling! Dette er en Volkswagen Caravelle 1995, transporter 4. Den har 9 seter, 3 foran og 6 sidestilte seter bak. Vanen ble EU godkjent i år og har fått godkjent russeoblat. EU godkjeningen varer til etter russetiden 2018, noe som er en fordel for kommende russ», skriver selger Molly Prestholdt i annonsen på Finn.no.

Til KK.no forklarer hun hvordan vanen hun og vennene brukte i russetiden 2017 ble en del av «Skam»-universet:

- Vanen ble en del av serien gjennom søsteren til en på vanen. Hun hadde en venn som så etter en rød russebil til et p3-prosjekt. Så da tenkte vi at det var «Skam», og sa at de kunne låne vår van. 

- Hvordan har responsen vært etter at dere la ut vanen til salgs?

- Etter at vi publiserte annonsen på Facebook har vi hatt over seks tusen visninger på annonsen, så det er ganske morsomt! sier Molly til KK.no. 

TIL SALGS: Nå kan Skam-vanen bli din! Foto: Skjermdump NRK
TIL SALGS: Nå kan Skam-vanen bli din! Foto: Skjermdump NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Nå vil jeg bli mer kjent som Thomas Hayes og ikke «Skam»-William

Solgt til USA

Første sesong av «Skam» hadde premiere 25. september 2015, og er siden den gang blitt NRKs mest suksessfulle program gjennom tidene. TV-tittere over hele verden har latt seg fascinere av den norske ungdomskulturen, og rettighetene er også blitt kjøpt opp av USA.

Det er ukjent hvem det er som skal spille Noora, Vilde, Sana, Eva og Chris i den amerikanske versjonen, men nylig la den 18 år gamle modellen Sofia Richie (artist Lionel Richies datter) ut et bilde av seg selv i et antrekk som minner mistenkelig mye om det norske russeantrekket... Mon tro om dette er et hint?

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

LES OGSÅ: «Skam»-oppskriftene fansen vil elske!

Uansett! Sesong fire av «Skam», hvor Sana har hovedrollen, kan du se her!

LES OGSÅ: 40-åringer digger og er hekta på Skam - teit eller greit?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer