Skam

- Søsteren til en på vanen hadde en venn som så etter en rød russebil til et p3-prosjekt

Skam-fan? Nå kan Skam-russevanen bli din for den nette sum av 46 569 kroner.

SKAM: Jentegjengen i Skam er endelig klare for russetiden 2018 - etter at de droppet Pepsi Max-gjengen og skaffet seg russevan. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini), Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen).  Foto: NRK
SKAM: Jentegjengen i Skam er endelig klare for russetiden 2018 - etter at de droppet Pepsi Max-gjengen og skaffet seg russevan. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini), Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen). Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste sesongen av den populære NRK-serien «Skam» er godt i gang, og de som har fulgt med i det fiktive universet skapt av Julie Andem (35) har fått med seg at det har vært drama mellom Pepsi Max-jentene og Sana, Eva, Noora, Chris og Vilde. (PSST: danskene har det villeste girl crush på Noora!)

Uten at vi skal røpe hele handling nå, har i alle fall ting roet seg mellom elevene på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo, og de fire venninnene har løst russedramatikken med å gå til anskaffelse av sin egen van - som de skal bruke når russetiden 2018 setter inn.

LES OGSÅ: Sjekk hvilken «Skam»-skuespiller som dukker opp i kongefilm!

Denne russevanen ligger nå ute til salgs på Finn.no, og for ekte russ som skal feire at tre års skolegang er over våren 2018 er dette en gyllen mulighet til å gå til anskaffelse av «Los Losers»-vanen til Skam-jentene. Den ligger ute til den nette sum av 46 569 kroner.

«Norges mest kjente van er nå til salgs! Vil du feire russetiden på samme måte som SKAM-jentene? Vi har hatt en fantastisk russefeiring med denne flotte vanen, og etter en liten tur innom SKAM, er den nå klar for en ny russegruppe i 2018. I denne vanen er det plass til hele 9 stykker på trilling! Dette er en Volkswagen Caravelle 1995, transporter 4. Den har 9 seter, 3 foran og 6 sidestilte seter bak. Vanen ble EU godkjent i år og har fått godkjent russeoblat. EU godkjeningen varer til etter russetiden 2018, noe som er en fordel for kommende russ», skriver selger Molly Prestholdt i annonsen på Finn.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer