Miranda Kerr gravid:

Søstrene Annikken (29) og Andrea (26) fikk privat melding fra supermodell Miranda Kerr i innboksen

- Vårt lille prosjekt med en Instagram-konto med rundt 100 følgere hadde plutselig Miranda Kerr som følger!

DEN AUSTRALSKE SKJØNNHETEN FALT FOR NORSK DESIGN: Det norske søskenparet Andrea Skaugseth (t.v.) og Annikken Hagen synes det er superstas at supermodell Miranda Kerr digger Babystæsj-designet deres. FOTO: NTB Scanpix // Privat
DEN AUSTRALSKE SKJØNNHETEN FALT FOR NORSK DESIGN: Det norske søskenparet Andrea Skaugseth (t.v.) og Annikken Hagen synes det er superstas at supermodell Miranda Kerr digger Babystæsj-designet deres. FOTO: NTB Scanpix // Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Annikken Hagen (29) fikk barn for halvannet år siden, kom ideen om å opprette foretaket Babystæsj sammen med søsteren Andrea Skaugseth (26). Via Instagram selger de blant annet spesialdesignede smokke- og bitelenker til babyer.

- Andrea og jeg har alltid hatt lyst å starte noe sammen. Det var da jeg fikk barn at vi kom på denne ideen. Det å lage personlige produkter til de små, som vi selv synes er kjempefine, praktiske og som de kan tygge på uten at de inneholder farlige stoffer, er noe vi synes er veldig givende. Det var en del planlegging før vi satte i gang med Instagram-kontoen, og første post la vi ut i starten av mars i år, sier Annikken til KK.

Det tok ikke lang tid før folk fikk opp øynene for Babystæsj-kontoen, og litt etter litt økte følgerskaren. En av de vordende mødrene som har lagt sin elsk på produktene søstrene Annikken og Andrea tilbyr er ingen ringere enn den australske supermodellen Miranda Kerr (35).

I april kom hun over de norske søstrenes konto, og begynte å følge dem. Hun liket også flere av bildene de hadde lagt ut av produktene.

FØLGES AV MIRANDA: Babystæsj-kontoen har foreløpig 233 følgere - og én av dem er supermodellen Miranda Kerr. FOTO: Skjermdump Instagram // Babystæsj
FØLGES AV MIRANDA: Babystæsj-kontoen har foreløpig 233 følgere - og én av dem er supermodellen Miranda Kerr. FOTO: Skjermdump Instagram // Babystæsj Vis mer

LES OGSÅ: Tina ble gravid for andre gang som 43-åring

- Det passet også perfekt da hun selv ventet barn og vi kunne sende henne våre produkter

I vår ble hun og ektemannen Evan Spiegel (28) foreldre for første gang, da sønnen Hart kom til verden 7. mai. Fra før har hun sønnen Flynn (7) med skuespiller-eksmannen Orlando Bloom (41).

- Det hele startet ved at Miranda Kerr fulgte vår Instagram-konto, noe vi syntes var kjempestas og helt surrealistisk! Vårt lille prosjekt med en Instagram-konto med rundt 100 følgere hadde plutselig Miranda Kerr som følger! Det passet også perfekt da hun selv ventet barn og vi kunne sende henne våre produkter, forklarer hun.

BLE FORELDRE: Denne våren ble supermodell Miranda Kerr, som var Australias første Victoria's Secret-modell, og SnapChat-ektemannen Evan Spiegel foreldre til en liten gutt. FOTO: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Denne våren ble supermodell Miranda Kerr, som var Australias første Victoria's Secret-modell, og SnapChat-ektemannen Evan Spiegel foreldre til en liten gutt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Miranda Kerr tok personlig kontakt med de to søstrene Andrea og Annikken, og takket for babylekene hun hadde fått tilsendt til sin nyfødte sønn.

- Det syntes vi var kjempestas! sier Annikken entusiastisk.

Annikken jobber til vanlig i byrået Splay One, som driver med digitalt merkevareinnhold, mens søsteren Andrea er ergoterapeut.

- Er Babystæsj-foretaket noe dere ser for dere at dere kunne ha gjort på heltid?

- Å jobbe fast med Babystæsj hadde vært veldig gøy, men vi trives godt i jobbene våre. For min del er det kult å bruke den kunnskapen og erfaringen jeg har opparbeidet meg til å gjøre noe eget ved siden av fast jobb, sier Annikken.

Miranda Kerrs sønn Hart har fått egen smokkelenke og bitelenke fra norske Babystæsj - supermodellen har selv liket Instagram-posten:

LES OGSÅ: Casey Anthony beskyldt for å ha drept datteren (2): - Jeg sover godt om natten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer