Alicia Silverstone:

Sover fortsatt med sønnen (11)

Avslører detaljer fra mammalivet.

AVSLØRER: Alicia Silverstone åpner seg i nytt intervju og kommer med en rekke avsløringer. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVSLØRER: Alicia Silverstone åpner seg i nytt intervju og kommer med en rekke avsløringer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Skuespiller Alicia Silverstone (45), gjorde stor suksess som rikmannsjenta Cher i klassikeren «Clueless» fra 1996. Siden har hun blant annet vært aktuell med TV-serien «American Woman».

Skuespilleren er ikke fremmed for å snakke om privatlivet, og nå har hun åpnet seg om livet som mamma i «The Fisher Podkast», som ledes av youtuberen Ellen Fisher (35). Det skriver flere medier, deriblant Entertainment Tonight.

Innledningsvis i podkasten snakket Fisher blant annet om at det er helt naturlig å ville være nær barnet sitt, og at det viktigste er å følge intuisjonen sin.

Like etter responderte Silverstone og avslørte at hun og sønnen Bear (11), som hun har med eksmannen Christopher Jarecki (45), fremdeles sover i samme seng.

- Bear og jeg sover fortsatt sammen. Og jeg kan nok komme i trøbbel for å si det, men jeg bryr meg egentlig ikke, fortalte hun.

Hun la videre til:

-Jeg gjør bare det som er naturlig. Jeg er en naturlig og kjærlig mamma, som tror på kjærlighet og naturen. Og samfunnet vårt er redd for naturen og kjærligheten.

Under podkastepisoden kom Silverstone og Fisher også inn på elimineringskommunikasjon, som er når foreldre fanger opp signaler for å møte et spedbarns behov for å eliminere avfall.

Silverstone forklarte at hun begynte å pottetrene sønnen da han var seks måneder gammel, og at han aldri gikk i en bleie igjen etter åtte måneder.

- Når jeg var ferdig med å mate ham, gikk han på do på toalettet. Og når han våknet fra en lur, gikk han på toalettet. Så det er to enkle signaler. Og de skjer mye. Babyer våkner mye og babyer spiser mye. Så hvis du bare trener på å få dem på badet etter det, vil det spare halvparten av bleiebruken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer