Hertuginne Kate

Spektakulær video av hertuginne Kate får fansen til å måpe

Ekteparet viser helt ny side av seg selv.

HERTUGINNE KATE: Ekteparet prins William og hertuginne Kate er på offisielt oppdrag i Mellom-Amerika og Karibia, og stråler sammen som aldri før. Her fra Chiquibul-skogen i Belize. FOTO: NTB
HERTUGINNE KATE: Ekteparet prins William og hertuginne Kate er på offisielt oppdrag i Mellom-Amerika og Karibia, og stråler sammen som aldri før. Her fra Chiquibul-skogen i Belize. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

For å markere dronning Elizabeths (95) hele 70 år på tronen i år, har barnebarnet prins William (39) og kona hertuginne Kate (40) fått i oppdrag å besøke Mellom-Amerika og Karibia - deriblant tidligere britiske kolonier som Jamaica og Belize.

Til tross for kritiske utsagn fra demonstranter, som krever oppreisning og unnskyldning for slaveri, har stemningen uten tvil vært av det positive slaget, hvor enn de har stoppet opp og hilst på lokalbefolkningen under den karibiske turneen.

Trebarnsmoren hertuginne Kate får mye skryt for sin fargerike og elegante garderobe - og det er ingen tvil om at hun har gjort god figur på turen. Og mange bemerker at Kate og William ser mer forelsket ut enn noensinne.

Kjærligheten blomstrer

I et hav av fotografier der hertuginnen stråler i det ene antrekket etter det andre, er det likevel den spektakulære videoen av Kate og ektemannen William, som dykker i korallrevet Belize Barrier Reef i Det karibiske hav, som har vekket størst oppsikt på sosiale medier.

Mange ytrer i kommentarfeltet at de lar seg imponere og overraske over at ekteparet har lært seg å dykke, og flere poengterer at de synes det er flott å se hvor forelsket og varme ekteparet er overfor hverandre.

HYLLES: Et lite utdrag fra kommentarfeltet under dykkervideoen til Kate og William. FOTO: Skjermdump @dukeandduchessofcambridge / Instagram
HYLLES: Et lite utdrag fra kommentarfeltet under dykkervideoen til Kate og William. FOTO: Skjermdump @dukeandduchessofcambridge / Instagram Vis mer

Kate og William har vært gift i over 10 år, og det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer mellom dem nå over ett tiår etter at de ga sine «ja» i Westminster Abbey i London i 2011.

De er ikke redde for å sende hverandre kjærlige blikk og kjærtegn under de ulike offisielle tilstelningene.

Åpenhjertig prins William

Ekteparet er også gode å å bruke sosiale medier til å kommunisere med folket, og i en annen post på bildedelingstjenesten Instagram forteller en personlig og åpenhjertig prins William at han og kona har kost seg under Jamaica-turen.

Han trekker også frem reggae-kongen Bob Marleys ikoniske låt One love, og erkjenner at han og kona kunne ønske at de hadde hatt mer tid til å nyte den varme gjestfriheten de har mottatt så langt.

I tillegg til besøk på Jamaica og Beliza, står også Bahamas for tur på parets karibiske turné. Turen har en varighet på én uke. Parets tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3) har vært hjemme i England, mens foreldrene har vært på jobb.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer