Kong Charles og dronning Camilla

Spekulasjoner rundt kong Charles' stebarn

Hva skjer med Camillas barn nå som hun er blitt dronning?

KONG CHARLES OG DRONNING CAMILLA: Den ferske regenten er mor til barna Tom Parker Bowles og Laura Lopes. Her fra en tidligere anledning. FOTO: NTB
KONG CHARLES OG DRONNING CAMILLA: Den ferske regenten er mor til barna Tom Parker Bowles og Laura Lopes. Her fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra et tidligere ekteskap har dronning Camilla (75) - tidligere kjent som Camilla Parker Bowles - barna Tom Parker Bowles (47) og Laura Lopes (44).

Barna fikk hun i ekteskapet med Andrew Parker Bowles (82), som hun var gift med i perioden 1973 til 1995.

Etter at det ble kjent at dronning Elizabeths helse var blitt dårligere, begynte spekulasjonene rundt royaltitlene til daværende hertuginne Camillas to voksne barn.

Skulle de få kongelige titler, den dagen moren ble dronninggemalinne?

Forbli slik det alltid har vært

Torsdag 8. september 2022 ble problemstillingen en realitet, da dronning Elizabeth II gikk ut av tiden - i en alder av 96 år, og med hele 70 år bak seg som britenes regent.

Ifølge John Little, redaktør i kongemagasinet Majesty magazine, kommer hverken Tom eller Laura til å få kongelige titler nå som moren er blitt Queen Consort of the United Kingdom - som på norsk altså oversettes til dronninggemalinne.

- Tom og Laura kommer til å forbli akkurat slik de alltid har vært, og navnene deres kommer ikke til å endres, sier han til Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer