Spice Girls:

Spice Girls-comeback avkreftet!

Hvis du feller en tåre nå kan du trøste deg med at du ikke er alene om det!

SPICE GIRLS: Spice Girls ble sist sett sammen på scenen under OL i London i 2012, hvor de hadde en reunion-opptreden på avslutningsseremonien. FOTO: NTB Scanpix
SPICE GIRLS: Spice Girls ble sist sett sammen på scenen under OL i London i 2012, hvor de hadde en reunion-opptreden på avslutningsseremonien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For ikke lenge siden kunne vi gledelig melde at Spice Girls var klare for å plukke opp der de slapp, med ulike prosjekter sammen - også en verdensturné. Til og med Victoria Beckham var (motvillig?) med på lasset, og vi gledet oss sånn!

Men gleden var kortvarig. Beckham (43), bedre kjent som «Posh Spice», kom med den knusende nyheten i helgen:

- Jeg skal ikke på turné. Jentene skal ikke på turné, fortalte hun til Vogue under en forhåndsvisning av kleskolleksjonen hennes til New York Fashion Week. Likevel roser hun gruppens private reunion opp i skyene, og sier at hun ikke vet hva fremtiden vil bringe.

- Vet du, det er så mye negativt som foregår, og Spice Girls handlet om å ha det gøy og feire individualitet. Jeg tror merkevaren kan gjøre så mye, og gi et veldig positivt budskap til unge. Hvordan vil det se ut i fremtiden? Ikke som meg i kattedrakt!

- Budskapet Spice Girls stod for er så sterkt. Hvilken plass har det i fremtiden? Hvordan kan det se ut? Vi drev bare og kastet idéer frem og tilbake. Idémyldring, sier Beckham. ​

Vel, vi gir ikke opp, for i våre øyne virker det ikke som om vi bør se bort ifra at Spice Girls-damene dukker opp i en eller annen sammenheng snart igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer