Spice Girls:

Spice Girls er tilbake!

This is what we want, what we really, really want!

SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. FOTO: NTB Scanpix
SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, dette skjer faktisk - The Spice Girls kommer tilbake! The Sun bekrefter at til og med Victoria Beckham (43), som tidligere har uttalt at hun ikke er interessert i en reunion, skal være med på comebacket. Mot løfter om at hun slipper å synge!

LES OGSÅ: Slik hadde vi ALDRI forventet å se Victoria Beckham (42)

Nye prosjekter i år

De fem kvinnene skal visstnok få 10 millioner pund hver til å utføre nye prosjekter.

1. februar var de alle sammen gjenforent i samme rom for første gang siden reunion-opptredenen de hadde på avslutningsseremonien av OL i London i 2012.

I 2018 skal de se mye mer til hverandre gjennom felles prosjekter, blant annet et talentshow på TV, TV-prosjekt i Kina og et nytt album bestående av deres største hits.

Victoria Beckham «Posh Spice», la nylig ut dette bildet på Instagram fra møtet, med hintet «spennende» i bildeteksten. Vi er også spente!

LES OGSÅ: Den nye zombiefilmen med Ellen Page vil gi deg frysninger

Vil begynne i bryllup

Daily Mail melder at Geri Horner har snakket med bekjente om at hun håper deres første opptrenden som gjenforent gruppe kan finne sted i bryllupet til selveste prins Harry og Meghan Markle (36)! Den britiske avisens kilde skal ha sagt følgende om Geris drøm: "Bryllupet passer perfekt til Geris tanker om at deres reunion bør være veldig britisk. Hun ser på det som en stor del av deres identitet, og noe de bør holde på". Markle skal ha vært stor fan av Spice Girls, så kanskje hun sier ja til å la de fem kvinnene spice opp bryllupet sitt? Vi kan nesten ikke vente til vi får høre mer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer