Spice Girls:

Spice Girls er tilbake!

This is what we want, what we really, really want!

SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. FOTO: NTB Scanpix
SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, dette skjer faktisk - The Spice Girls kommer tilbake! The Sun bekrefter at til og med Victoria Beckham (43), som tidligere har uttalt at hun ikke er interessert i en reunion, skal være med på comebacket. Mot løfter om at hun slipper å synge!

LES OGSÅ: Slik hadde vi ALDRI forventet å se Victoria Beckham (42)

Nye prosjekter i år

De fem kvinnene skal visstnok få 10 millioner pund hver til å utføre nye prosjekter.

1. februar var de alle sammen gjenforent i samme rom for første gang siden reunion-opptredenen de hadde på avslutningsseremonien av OL i London i 2012.

I 2018 skal de se mye mer til hverandre gjennom felles prosjekter, blant annet et talentshow på TV, TV-prosjekt i Kina og et nytt album bestående av deres største hits.

Victoria Beckham «Posh Spice», la nylig ut dette bildet på Instagram fra møtet, med hintet «spennende» i bildeteksten. Vi er også spente!

LES OGSÅ: Den nye zombiefilmen med Ellen Page vil gi deg frysninger

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Vil begynne i bryllup

Daily Mail melder at Geri Horner har snakket med bekjente om at hun håper deres første opptrenden som gjenforent gruppe kan finne sted i bryllupet til selveste prins Harry og Meghan Markle (36)! Den britiske avisens kilde skal ha sagt følgende om Geris drøm: "Bryllupet passer perfekt til Geris tanker om at deres reunion bør være veldig britisk. Hun ser på det som en stor del av deres identitet, og noe de bør holde på". Markle skal ha vært stor fan av Spice Girls, så kanskje hun sier ja til å la de fem kvinnene spice opp bryllupet sitt? Vi kan nesten ikke vente til vi får høre mer!

Hva har de gjort siden sist?

Den megapopulære gruppen, som gikk i oppløsning i 2000, ble sist sett sammen under sitt fantastiske reunion-show på avslutningsseremonien til OL i London i 2012.

Etter oppløsningen av Spice Girls forsøkte både Emma, Geri, Melanie B og Melanie C seg først på en solokarriere - men ingenting slo an like bra som topphitsene «Wannabe», «2 Become 1» og «Spice Up Your Life».

Victoria Beckham var den eneste som forlot musikkbransjen helt, og lanserte i stedet sitt eget, suksessfulle klesmerke med samme navn i 2008.

Men hva har de holdt på med siden de stod på scenen sammen sist?

Emma (42) - Baby Spice: var det yngste medlemmet av kvintetten. Var du en av de mange som prøvde å kopiere hennes ikoniske musefletter, eller? Nå har Emma Bunton blitt en ledende radio-DJ, og har sitt eget helgeprogram på Heart FM på kveldstid i helgene.

EMMA BUNTON: Slik ser Baby Spice ut nå! FOTO: NTB Scanpix
EMMA BUNTON: Slik ser Baby Spice ut nå! FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Geri (45) - Ginger Spice: med sin flammende røde manke var hun et tydelig blikkfang i gruppen. Likevel var det også hun som sørget for at Spice Girls-epoken tok slutt, da hun i 1998 annonserte at hun ville slutte. Nå er Geri Horner TV-vert for BBC1s lørdagsshow All Together Now!

GERI HORNER: Horner er TV-vert for programmet All Together Now i dag. FOTO: NTB Scanpix
GERI HORNER: Horner er TV-vert for programmet All Together Now i dag. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Spice Girls-Geri åpner opp om spiseforstyrrelser

Mel B (42) - Scary Spice: var gruppas sprøeste medlem - og en trofast fan av leopardmønsteret! Nå har Melanie Brown klart å bli en svært ettertraktet dommer i både britisk og amerikansk talentshow-TV.

MELANIE BROWN: Melanie Brown er fremdeles like fresh! FOTO: NTB Scanpix
MELANIE BROWN: Melanie Brown er fremdeles like fresh! FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Mel C (44) - Sporty Spice: var hun som gikk med sporty klær og var glad i fotball, men også hun med gruppens kraftigste stemme. Melanie Chisholm ga aldri opp artist-karrieren, og hennes siste album, Version of Me, lå på 25. plass på det høyeste i 2016.

MELANIE CHISHOLM: Melanie Chisholm lever fremdeles som artist. Foto: NTB Scanpix
MELANIE CHISHOLM: Melanie Chisholm lever fremdeles som artist. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES MER: Melanie Chisholm: - Å bli mor var en stor del av å bli frisk

Victoria (43) - Posh Spice: fikk ofte bemerkninger på at hun verken smilte på bilder eller sang mye mens hun var med i Spice Girls. Hun trakk seg raskt ut av artistlivet, og kom seg etterhvert inn i moteindustrien. Derimot skal Victoria Beckham, hennes suksessfylte klesmerke, ha tapt 8, 4 millioner pund i fjor - og står i gjeld til ektemann David Beckhams (42) firma.

VICTORIA BECKHAM: Victoria Beckham la raskt artistlivet bak seg. FOTO: NTB Scanpix
VICTORIA BECKHAM: Victoria Beckham la raskt artistlivet bak seg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer