På turné:

Spice Girls får kritikk etter to konserter

- Jeg vil ha pengene mine tilbake, skriver fans på Twitter.

SPICE GIRLS: Den populære 90-tallsgruppa er sammen på scenen igjen - denne gang uten Victoria Beckham. Foto: Scanpix
SPICE GIRLS: Den populære 90-tallsgruppa er sammen på scenen igjen - denne gang uten Victoria Beckham. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai startet Spice Girls den etterlengtede turneen de nå skal være på i tre uker. Victoria Beckham (45), kjent som «Posh» i gruppa, er den eneste som ikke blir med på turneen, men var blant de første som ønsket jentene lykke til de neste ukene.

I 2000 ble det kjent at Spice Girls skulle ta en pause og fokusere på sine egne solokarrierer. Men i 2007 annonserte jentene at de skulle gjøre comeback som gruppe. Året etter avsluttet de turneen sin i Toronto. I 2012 var de også en del av åpningsseremonien til OL i London, men siden den gang har det vært stille. Helt til nå.

I november 2018 ble det kjent at jentene nok en gang samler seg for en turné - denne gangen uten Beckham.

Det hele ble sparket i gang 24. mai i Dublin og avsluttes 15. juni i London på selveste Wembley Stadium. I mellom datoene vil de besøke byer som Cardiff, Manchester og Edinburgh.

«Sjokkerende!!»

Så langt har Spice Girls hatt to konserter på turneen sin, en i Dublin og en i Cardiff. Tusenvis av fans hadde samlet seg på Croke Park og Principality Stadium for å se på den legendariske jentegruppa fra 90-tallet, men ikke alle var helt fornøyde med det de fikk servert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer