SPICE GIRLS: Den populære 90-tallsgruppa er sammen på scenen igjen - denne gang uten Victoria Beckham. Foto: Scanpix
SPICE GIRLS: Den populære 90-tallsgruppa er sammen på scenen igjen - denne gang uten Victoria Beckham. Foto: Scanpix Vis mer

På turné:

Spice Girls får kritikk etter to konserter

- Jeg vil ha pengene mine tilbake, skriver fans på Twitter.

Publisert

I slutten av mai startet Spice Girls den etterlengtede turneen de nå skal være på i tre uker. Victoria Beckham (45), kjent som «Posh» i gruppa, er den eneste som ikke blir med på turneen, men var blant de første som ønsket jentene lykke til de neste ukene.

I 2000 ble det kjent at Spice Girls skulle ta en pause og fokusere på sine egne solokarrierer. Men i 2007 annonserte jentene at de skulle gjøre comeback som gruppe. Året etter avsluttet de turneen sin i Toronto. I 2012 var de også en del av åpningsseremonien til OL i London, men siden den gang har det vært stille. Helt til nå.

I november 2018 ble det kjent at jentene nok en gang samler seg for en turné - denne gangen uten Beckham.

Det hele ble sparket i gang 24. mai i Dublin og avsluttes 15. juni i London på selveste Wembley Stadium. I mellom datoene vil de besøke byer som Cardiff, Manchester og Edinburgh.

«Sjokkerende!!»

Så langt har Spice Girls hatt to konserter på turneen sin, en i Dublin og en i Cardiff. Tusenvis av fans hadde samlet seg på Croke Park og Principality Stadium for å se på den legendariske jentegruppa fra 90-tallet, men ikke alle var helt fornøyde med det de fikk servert.

Sky News, Mirror og Daily Mail er bare noen av mediene som melder at flere fans ønsker å få pengene sine tilbake.

Kritikken kommer gjennom en rekke kanaler i sosiale medier, deriblant Twitter. Her skriver fans at lyden var det store problemet under konserten.

De gjenværende medlemmene av Spice Girls, Mel B (43), Geri Halliwell (46), Emma Bunton (43) og Melanie C (45), får skryt av de oppmøtte, men fansen ber artistene om å sparke lydteknikeren sin.

Ifølge Insider skal Mel B ha lagt ut en video på sin Instagram Story (som forsvinner etter 24 timer), og sagt at hun gleder seg til å møte fans i Cardiff.

- Forhåpentligvis blir lyden mye, mye bedre, sa sangstjernen på Instagram.

Selv om det nå er flere som nå ønsker å få pengene sine tilbake, var det flere Spice Girls-fans som elsket konserten til jentene:

SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. Foto: NTB Scanpix
SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer