På turné:

Spice Girls får kritikk etter to konserter

- Jeg vil ha pengene mine tilbake, skriver fans på Twitter.

SPICE GIRLS: Den populære 90-tallsgruppa er sammen på scenen igjen - denne gang uten Victoria Beckham. Foto: Scanpix
SPICE GIRLS: Den populære 90-tallsgruppa er sammen på scenen igjen - denne gang uten Victoria Beckham. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai startet Spice Girls den etterlengtede turneen de nå skal være på i tre uker. Victoria Beckham (45), kjent som «Posh» i gruppa, er den eneste som ikke blir med på turneen, men var blant de første som ønsket jentene lykke til de neste ukene.

I 2000 ble det kjent at Spice Girls skulle ta en pause og fokusere på sine egne solokarrierer. Men i 2007 annonserte jentene at de skulle gjøre comeback som gruppe. Året etter avsluttet de turneen sin i Toronto. I 2012 var de også en del av åpningsseremonien til OL i London, men siden den gang har det vært stille. Helt til nå.

I november 2018 ble det kjent at jentene nok en gang samler seg for en turné - denne gangen uten Beckham.

Det hele ble sparket i gang 24. mai i Dublin og avsluttes 15. juni i London på selveste Wembley Stadium. I mellom datoene vil de besøke byer som Cardiff, Manchester og Edinburgh.

«Sjokkerende!!»

Så langt har Spice Girls hatt to konserter på turneen sin, en i Dublin og en i Cardiff. Tusenvis av fans hadde samlet seg på Croke Park og Principality Stadium for å se på den legendariske jentegruppa fra 90-tallet, men ikke alle var helt fornøyde med det de fikk servert.

Sky News, Mirror og Daily Mail er bare noen av mediene som melder at flere fans ønsker å få pengene sine tilbake.

Kritikken kommer gjennom en rekke kanaler i sosiale medier, deriblant Twitter. Her skriver fans at lyden var det store problemet under konserten.

De gjenværende medlemmene av Spice Girls, Mel B (43), Geri Halliwell (46), Emma Bunton (43) og Melanie C (45), får skryt av de oppmøtte, men fansen ber artistene om å sparke lydteknikeren sin.

Ifølge Insider skal Mel B ha lagt ut en video på sin Instagram Story (som forsvinner etter 24 timer), og sagt at hun gleder seg til å møte fans i Cardiff.

- Forhåpentligvis blir lyden mye, mye bedre, sa sangstjernen på Instagram.

Selv om det nå er flere som nå ønsker å få pengene sine tilbake, var det flere Spice Girls-fans som elsket konserten til jentene:

Spice Girls får kritikk etter to konserter
Spice Girls får kritikk etter to konserter
SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. Foto: NTB Scanpix
SPICE GIRLS: Spice Girls-jentene i 1997. Fra venstre: Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Horner og Melanie Chisholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer