Spice Girls

«Spice Girls»-stjerne Geri Halliwell (44) åpner opp om bulimien

- Ingen la merke til det, fordi vekten min var det samme.

ÅPENHJERTIG OM BULIMIEN: Geri Horner (også kjent som Geri Halliwell før hun giftet seg), har fortalt åpent om spiseforstyrrelsen bulimi, som hun slet med i mange år.  Foto: Rex Features
ÅPENHJERTIG OM BULIMIEN: Geri Horner (også kjent som Geri Halliwell før hun giftet seg), har fortalt åpent om spiseforstyrrelsen bulimi, som hun slet med i mange år. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«If you wanna be my lover, you gotta get with my friends. Make it last forever friendship never ends, If you wanna be my lover, you have got to give, Taking is too easy, but that's the way it is». 

Det var nok ikke bare jeg som kunne hele teksten til «Wannabe» utenat. På 90-tallet var det helt klart Spice Girls som regjerte musikklistene verden over. Men det var det ikke bare musikken som spredde seg inn i husene til jenter og gutter - også klesstilen. Skyhøye platåsko, lave bukseliv, bare mager og åletrange catsuits var noen av kjennemerkene til krydderjentene.

LES OGSÅ: 9 kjendiskvinner som tok plastisk kirurgi litt vel langt

Men for alle medlemmene i Spice Girls var ikke storhetstida en dans på roser. Geri Horner (tidligere Halliwell), også kjent som «Ginger Spice»  har tidligere fortalt at hun slet med spiseforstyrrelser i Spice Girls-tida. (Fikk du med deg 19-åringen som langer ut mot modellbransjen: - Spiste knapt 500 kalorier om dagen). Og i et ferskt intervju forteller hun at det faktisk ikke var noen som oppdaget at hun fikk problemer. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer