Victoria Beckham:

Spice Girls-stjernen stjeler oppmerksomheten med nytt bilde

«Vi kommer ikke over det», sier moteredaktør.

MOTELØVE: Victoria Beckham er stadig å se på moteshow. Nå overrasker hun også på klesfronten. Foto: Craig Barritt/Getty Images/AFP/NTB
MOTELØVE: Victoria Beckham er stadig å se på moteshow. Nå overrasker hun også på klesfronten. Foto: Craig Barritt/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (49) har en rekke ganger vært en trendsetter, og også datteren Harper Beckham (12) har skapt overskrifter for garderoben sin.

Nå er det likevel moren som nok en gang stjeler oppmerksomheten. Mens mange trolig forbinder Crocs med barn eller camping, har skoene de siste åra virkelig blitt populære - også hos de som interesserer seg for mote.

Delte bilde

Det gjelder også Victoria Beckham. Det skal riktignok nevnes at hun har gått for en litt annen stil enn den klassiske crocsen.

Hennes signalgule Crocs er nemlig en slags støvlett-stil og går helt opp til knærne.

NY STIL?: Victoria Beckham delte dette bildet på Instagrams historiefunksjon. Foto: Skjermdump fra Instagram
NY STIL?: Victoria Beckham delte dette bildet på Instagrams historiefunksjon. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Moteredaktør i Hello Magazine, Kate Thomas, skriver blant annet at stjernen har gått mot sine egne ord når hun nå poserer i skoene og at «vi kommer ikke over det». Ifølge magasinet har crocsene en prislapp på 450 dollar, noe som tilsvarer over 4500 norske kroner.

Crocs-gave

Dette er likevel ikke stjernens første par fra merket. I 2021 mottok hun nemlig et par fra Justin Bieber, som den gang samarbeidet med merket.

- Ok, det er så snilt av Justin å sende meg et par Crocs. Ehm, jeg har aldri brukt det, sa hun den gang, og fortsatte:

- De fikk meg til å le. Det er tanken som teller - tusen takk. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal si, men takk. Det var veldig hyggelig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer