Hertuginne Kate

Sporty Kate slukte elskovsmiddel

Se prins Williams ubetalelige reaksjon på konas stunt!

HERTUGINNE KATE: a Fish Fry in Abaco, a traditional Bahamian culinary gathering place which is found on every island in the Bahamas, on day eight of their tour of the Caribbean on behalf of the Queen to mark her Platinum Jubilee. Picture date: Friday March 25, 2022.
HERTUGINNE KATE: a Fish Fry in Abaco, a traditional Bahamian culinary gathering place which is found on every island in the Bahamas, on day eight of their tour of the Caribbean on behalf of the Queen to mark her Platinum Jubilee. Picture date: Friday March 25, 2022. Vis mer
Publisert

Hertuginne Kate (41) og prins William (39) er på offisiell reise i Karibia og Mellom-Amerika, og har både sjarmert og vekket furore blant lokalbefolkningen.

Men paret, som har vært gift i over 10 år, har uten tvil gjort uslettelig inntrykk, og er allerede blitt hyllet for å være både imøtekommende, sporty og varme overfor lokalbefolkningen de har møtt gjennom de ulike tilstelningene de har vært på.

Deler nye sider av seg selv

Det var mange som ble overrasket over å se en helt ny side av Kate og William, da de delte en video av at de dykker i korallrevet i Belize Barrier Reef i Det karibiske hav.

Men Kate stopper ikke med å overraske der - hun tok nemlig utfordringen på strak arm, da hun ble tilbudt å smake på den lokale og næringsrike delikatessen conch under et besøk på Bahamas.

Conch stammer fra konkylie, som regnes for å være et marint bløtdyr. Men mest av alt er det kjent for å være et ettertraktet afrodisiakum, som skal bidra til å øke sexlysten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer