Hertuginne Kate

Sporty Kate slukte elskovsmiddel

Se prins Williams ubetalelige reaksjon på konas stunt!

HERTUGINNE KATE: a Fish Fry in Abaco, a traditional Bahamian culinary gathering place which is found on every island in the Bahamas, on day eight of their tour of the Caribbean on behalf of the Queen to mark her Platinum Jubilee. Picture date: Friday March 25, 2022.
HERTUGINNE KATE: a Fish Fry in Abaco, a traditional Bahamian culinary gathering place which is found on every island in the Bahamas, on day eight of their tour of the Caribbean on behalf of the Queen to mark her Platinum Jubilee. Picture date: Friday March 25, 2022. Vis mer
Publisert

Hertuginne Kate (41) og prins William (39) er på offisiell reise i Karibia og Mellom-Amerika, og har både sjarmert og vekket furore blant lokalbefolkningen.

Men paret, som har vært gift i over 10 år, har uten tvil gjort uslettelig inntrykk, og er allerede blitt hyllet for å være både imøtekommende, sporty og varme overfor lokalbefolkningen de har møtt gjennom de ulike tilstelningene de har vært på.

Deler nye sider av seg selv

Det var mange som ble overrasket over å se en helt ny side av Kate og William, da de delte en video av at de dykker i korallrevet i Belize Barrier Reef i Det karibiske hav.

Men Kate stopper ikke med å overraske der - hun tok nemlig utfordringen på strak arm, da hun ble tilbudt å smake på den lokale og næringsrike delikatessen conch under et besøk på Bahamas.

VIDEO: The Royal Family Channel Vis mer

Conch stammer fra konkylie, som regnes for å være et marint bløtdyr. Men mest av alt er det kjent for å være et ettertraktet afrodisiakum, som skal bidra til å øke sexlysten.

Trebarnsmoren hertuginne Kate var ikledd en kledelig rosa kjole fra det britiske designmerket Rixo, og ga en tommel opp etter å ha smakt på naturens eget afrodisakum.

Ektemannen prins William på sin side, som observerte kona fra sidelinjen, ga tydelig uttrykk med kroppsspråket og rynking på nesen, at han selv var glad for at han sto over prøvesmakingen.

Ga etter for presset fra kona

Ingrediensen brukes også i salater, smoothier og som fritert snacks, og hertuginne Kate kokkelerte frem en tradisjonell coch-salat sammen med lokale kokker under besøket på restauranten Fish Fry i Abaco på Bahamas.

Etter at Kate har tatt et par biter av salaten spør hun om ektemannen har lyst til å smake, men også her forsøker han å stå over prøvesmakingen. Etter litt overtalelse fra kona gir han likevel etter, og tester ut den lokale retten.

Det er litt uklart ut ifra kroppsspråket å tolke, hva han egentlig syntes om den lokale retten ... Men det var ingen tvil om at det royale ekteparet skapte god stemning under besøket på Bahamas.

Dne karibiske turneen varte i én uke, og var en del av feiringen av dronning Elizabeths 70 år på tronen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer