Hjem til jul

Stian Blipp om den fineste kjærestegaven han har gitt

Stian Blipp hadde en finger med i brudekjole-spillet.

ROMANTIKER: Da Stian Blipp og Jamina Blipp skulle gifte seg, hadde sistnevnte valgt seg ut en kjole hun syntes var litt vel dyr. Slik løste førstnevnte det problemet. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

I den norske Netflix-serien Hjem til jul handler det om kjærlighet, julehøytid og familieliv - med en god dose humor.

Vi møtte gjengen bak TV-serien i forbindelse med presselanseringen, og spurte dem om hva den fineste julegaven de har gitt bort er.

Stian Blipp sier til KK at den fineste gaven han har gitt bort er da han hadde en finger med i brudekjole-utvelgelsen til kona Jamina (30).

Hør mer om den romantiske gesten i videoen øverst i saken!

EKSEN: I Netflix-serien spiller Stian Blipp karakteren Christian, som er Johannes ekskjæreste. Han har nå fått samboer og barn. FOTO: Netflix
EKSEN: I Netflix-serien spiller Stian Blipp karakteren Christian, som er Johannes ekskjæreste. Han har nå fått samboer og barn. FOTO: Netflix Vis mer

Stian og Jamina giftet seg fredag 19. mai 2018 - samme dag som prins Harry og hertuginne Meghan - i en romantisk seremoni på Domkirkeodden på Hamar.

I dag er de foreldre til datteren Noelle (1).

I Hjem til jul spiller Stian Blipp ekskjæresten til evig single Johanne (spilt av Ida Elise Broch) - som har løyet til familien og sagt at hun tar med seg en ny kjæreste på middag på julaften.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer