Dronning Elizabeth:

Stilling ledig hos Buckingham Palace

God på sosiale medier? Dronningen trenger din hjelp.

SØKER ANSATT: Dronning Elizabeth trenger noen som er god på sosiale medier. Er det deg? Foto: Scanpix
SØKER ANSATT: Dronning Elizabeth trenger noen som er god på sosiale medier. Er det deg? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke misforstå, vi i KK er svært glade i jobbene våre, men det hadde vært rimelig kult å være sosiale medier-ansvarlig for selveste dronning Elizabeth (93).

Nå er det nemlig utlyst en stilling på The Royal Households nettside. Buckingham Palace søker etter deres neste «Digital Communications Officer». Er det deg?

37,5 timer i uka skal altså innehaveren av denne stillingen «finne nye måter å opprettholde dronningens tilstedeværelse i offentligheten og på verdensbasis».

Så hvis du har en interesse for den britiske kongefamilien og deres arbeid, er dette stillingen for deg. Du vil jobbe med en liten gruppe mediaspesialister som skal håndtere nettsiden til Buckingham Palace og deres sosiale plattformer.

På Instagram følges «@theroyalfamily» av nesten seks millioner brukere. Det er ingen tvil om at folk er svært opptatt av kongefamilien. Da hertugparet av Sussex, Meghan (37) og Harry (34), nylig opprettet sin egen Instagram-profil, @sussexroyal, slo de til og med en rekord!

De nybakte foreldrene fikk nemlig over én million følgere på under seks timer. Siden de opprettet profilen i april, har de nå over åtte millioner følgere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer