Dronning Elizabeth:

Stilling ledig hos Buckingham Palace

God på sosiale medier? Dronningen trenger din hjelp.

SØKER ANSATT: Dronning Elizabeth trenger noen som er god på sosiale medier. Er det deg? Foto: Scanpix
SØKER ANSATT: Dronning Elizabeth trenger noen som er god på sosiale medier. Er det deg? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke misforstå, vi i KK er svært glade i jobbene våre, men det hadde vært rimelig kult å være sosiale medier-ansvarlig for selveste dronning Elizabeth (93).

Nå er det nemlig utlyst en stilling på The Royal Households nettside. Buckingham Palace søker etter deres neste «Digital Communications Officer». Er det deg?

37,5 timer i uka skal altså innehaveren av denne stillingen «finne nye måter å opprettholde dronningens tilstedeværelse i offentligheten og på verdensbasis».

Så hvis du har en interesse for den britiske kongefamilien og deres arbeid, er dette stillingen for deg. Du vil jobbe med en liten gruppe mediaspesialister som skal håndtere nettsiden til Buckingham Palace og deres sosiale plattformer.

På Instagram følges «@theroyalfamily» av nesten seks millioner brukere. Det er ingen tvil om at folk er svært opptatt av kongefamilien. Da hertugparet av Sussex, Meghan (37) og Harry (34), nylig opprettet sin egen Instagram-profil, @sussexroyal, slo de til og med en rekord!

De nybakte foreldrene fikk nemlig over én million følgere på under seks timer. Siden de opprettet profilen i april, har de nå over åtte millioner følgere.

Selv om stillingsannonsen sier at «det å få delt arbeidet ditt til hele verden er den største belønningen», er det selvfølgelig en annen belønning involvert: selve lønninga.

Det er ikke helt tydelig nøyaktig hva den blir, men rundt 335 000 norske kroner. Det står på nettsiden at de vil vurdere det etter hva slags erfaring du har.

Etter hva vi kan se er det ingen ulempe å være god med kameraet - både til å ta bilder og filme inn videosnutter og redigere. Høres dette ut som noe for deg?

Nå venter vi bare på at Meghan og Harry skal søke barnepike. Mulig vi slenger inn en søknad der og.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer