Anne-Kat. Hærland:

Stjal bil og vraket leilighet

Den folkekjære tv-profilen byr på både riksdekkende og personlige skandaler i sin nye podkast.

90-TALLET: Anne-Kat. Hærland tar et dypdykk i 90-tallet i sin nye podkast. Foto: Morten Eik / Se og Hør
90-TALLET: Anne-Kat. Hærland tar et dypdykk i 90-tallet i sin nye podkast. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Anne-Kat. Hærland (50) har med årene blitt en kjent og kjær skikkelse i det norske medielandskapet. Hun har vært å se i populære tv-programmer som «Nytt på nytt» på NRK, hatt sitt eget program på TVNorge og har også opptrådt som stand-up-komiker i flere år.

Nå er Hærland aktuell med den nye podkasten «Anne-Kat om 90-tallet», og med seg på laget har hun Jonas Jørstad (50), redaktør for kjendisdesken til Se og Hør og Dagbladet.

Sammen skal de hver episode ta for seg ett år i det ikoniske tiåret, og snakke om forskjellige skandaler og hendelser Hærland har funnet i gamle Se og Hør-blader og Dagbladet-aviser.

– Helt uten konsekvensanalyse

I podkastens første episode er Hærland og Jørstad innom året 1990. For de som husker så langt tilbake var det året Mona Grudt (51) vant «Miss Universe»-tittelen, prinsesse Märtha Louise (51) var russ og Liv Ullmann (83) avslørte detaljer fra privatlivet.

Men Hærland er heller ikke redd for å by på seg selv. Hun avslører blant annet hendelser fra ungdomstiden og legger ikke skjul på at hun som 18-åring var en aldri så liten rebell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer