«Real Housewives of Beverly Hills»-Diana Jenkins:

Stjernen (49) venter barn

- Det er en lang vei å gå.

GRAVID: Diana Jenkins venter nok et barn. Foto: Matt Baron/REX/NTB
GRAVID: Diana Jenkins venter nok et barn. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det finnes et uttrykk som sier at «alder er bare et tall», men når det kommer til fertilitet og graviditet er det imidlertid litt vanskeligere. Ifølge Helse-Norge synker fertiliteten hos kvinner fra man er 35 år, og enda mer fra man er 40.

Det er derfor ikke en selvfølge at man kan bli gravid når man passerer 40, men for «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Diana Jenkins (49) skulle graviditetstesten likevel vise to streker.

Jenkins er nå gravid og venter barn nok en gang, kan People bekrefte.

Også realitystjernen selv har bekreftet familieforøkelsen. Jenkins fikk nemlig fart på sine sosiale medier etter at en følger kommenterte et Instagram-innlegg hun delte lørdag, og skrev: «Mazel tov (gratulerer, red.anm.) med svangerskapet».

«Det er en lang vei å gå, men takk», svarte Jenkins.

Søndag kommenterte også medstjerne i «Real Housewives» Kathy Hilton (63) «Gratulerer!!!!» under et annet innlegg, hvorpå Jenkins svarte med tre røde hjerte-emojier.

Graviditeten kommer ikke lenge etter hun i den tolvte sesongen av realityserien var åpen om at hun hadde spontanabortert.

Etter å ha oppdaget at hun var gravid med sitt fjerde barn kunne en legekonsultasjon vise at det ufødte barnet hadde gått bort noen uker tidligere. For å unngå infeksjon måtte hun likevel føde den døde babyen sin.

Fra før har 49-åringen datteren Eliyanah (2) med forloveden Asher Monroe, samt sønnen Innis (22) og datteren Eneya (19) fra et tidligere forhold.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer