Demi Lovato:

Stjernen barberte av seg håret

Sjekk hvordan hun ser ut nå!

FØR: Her er artist Demi Lovato avbildet da hun ankom årets People's Choice Awards tidligere i november. Slik ser hun ikke ut lenger. FOTO: NTB
FØR: Her er artist Demi Lovato avbildet da hun ankom årets People's Choice Awards tidligere i november. Slik ser hun ikke ut lenger. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Demi Lovato (28) har tilbrakt mesteparten av livet sitt i rampelyset.

Siden hun debuterte i barne-TV-serien «Barney and Friends» som 10-åring, har det gått slag i salg for skuespillerinnen.

Berømmelsen kom for alvor da hun kapret en av hovedrollene i braksuksessen «Camp Rock» i regi av Disney. Deretter ble resten av tenårene tilbrakt på skjermen eller på scenen foran tusenvis av hylende fans.

Lovato er nemlig et multitalent; hun er minst like god til å synge som hun er til å levere foran kamera.

FASADE: Her er Demi Lovato under premieren av «Camp Rock 2» i 2010. Man skulle ikke tro det, men smilet til ungjenta skjuler mørke hemmeligheter ... FOTO: NTB
FASADE: Her er Demi Lovato under premieren av «Camp Rock 2» i 2010. Man skulle ikke tro det, men smilet til ungjenta skjuler mørke hemmeligheter ... FOTO: NTB Vis mer

Det så ut som en solskinnshistorie fra utsiden. Det var det ikke.

I ettertid har Lovato innrømmet at hun hadde alvorlige spiseforstyrrelser og slet med psyken da berømmelsen var på sitt mest intense.

I en alder av bare 17 år var hun allerede avhengig av dop og alkohol.

– Jeg klarte ikke å gå mer enn en halvtime uten kokain. Jeg smuglet det inn på fly med meg, og ventet på at alle i førsteklassekabinen skulle sovne før jeg snek meg inn på toalettet og tok det, fortalte stjernen til Access Hollywood i 2013.

Lovato fikk tilbakefall i 2018. Hun tok overdose og ble hastet til sykehus.

I dag er stjernen nykter, men hun er likevel åpen om at det er en kamp hun kjemper hver dag.


Det har altså vært mye blest rundt privatlivet til Lovato.

Enda mer ble det da hun i sommer, etter en virvelvindromanse med sanger og skuespiller Max Ehrich (29), forlovet seg. To måneder senere var forholdet over.

Mens Ehrich har uttalt seg om bruddet ved flere andre anledninger (han har blant annet hevdet at han selv fikk vite at det var slutt gjennom nyhetsoppslag), har Lovato unngått å kommentere.

SLUTT: Demi Lovato med eks-forloveden Max Ehrich. FOTO: Instagram @maxehrich
SLUTT: Demi Lovato med eks-forloveden Max Ehrich. FOTO: Instagram @maxehrich Vis mer

I stedet har hun tatt til sosiale medier for å dele smakebiter fra prosjekter hun jobber med, videoer fra vennekvelder og diverse selfier.

Denne uken har 28-åringen vært like aktiv på Instagram som vanlig – men noen av bildene har fått ekstra mye oppmerksomhet.

Lovato har nemlig barbert av seg halve håret!

«Jeg gjorde noe ...», skriver sangeren under et bilde av seg selv hvor hun viser frem den nye sveisen.

Håret står i sterk kontrast til frisyren hun viste seg med bare et par dager tidligere, da hun var programleder under årets People's Choice Awards.

Bare ta en titt på bildene under!

LES OGSÅ: Slik ser kjendiskvinnene ut uten signaturhårfargen sin

NY LOOK: Demi Lovato 16. november til venstre, Demi Lovato 19. november til venstre. Alt kler virkelig den smukke! FOTO: Instagram @ddlovato
NY LOOK: Demi Lovato 16. november til venstre, Demi Lovato 19. november til venstre. Alt kler virkelig den smukke! FOTO: Instagram @ddlovato Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer