«Sex og singelliv»:

Stjernen delte gamle og ukjente «Sex og singelliv»-bilder

Disse «behind the scenes»-bildene har du neppe sett før.

DELTE MINNER: Skuespiller Kristin Davis har delt flere ukjente polaroidbilder fra «Sex og singelliv»-serien på sin Instagram-profil. FOTO: NTB Scanpix
DELTE MINNER: Skuespiller Kristin Davis har delt flere ukjente polaroidbilder fra «Sex og singelliv»-serien på sin Instagram-profil. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi blir ALDRI lei av «Sex og singelliv», og da skuespiller Kristin Davis (53) nylig delte «behind the scenes»-bilder fra serien på sin offisielle Instagram-profil fikk det oss til å juble.

Vi elsker å gå ned «memory lane», og spesielt når det omhandler den populære HBO-serien - som feiret 20 år i 2018!

I midten av januar skrev Kristin Davis, som hadde rollen som Charlotte York, på Instagram at hun for tiden går gjennom gamle ting og at hun rydder opp i heimen.

Under ryddeprosessen kom hun over noen gamle polaroidbilder fra både sesong én, spilt inn i 1998, og bryllupet med Trey (spilt av Kyle MacLachlan) fra sesong tre, spilt inn i 2000. Bildene la hun ut på Insta-story - til stor glede for følgerne hennes!

GODE MINNER: Kristin Davis delte bilder fra sesong 1 og sesong 3 på sosiale medier. FOTO: Skjermdump // Instagram @iamkristindavis
GODE MINNER: Kristin Davis delte bilder fra sesong 1 og sesong 3 på sosiale medier. FOTO: Skjermdump // Instagram @iamkristindavis Vis mer

LES OGSÅ: Her er 11 ting vi lærte av «Sex og singelliv»!

Ble tvunget til å ha kort hårsveis

Kristin la også ut et bilde i feeden fra pilot-innspillingen (altså sesong én) som hun har tagget med emneknaggen #fbf - som står for flash back friday - hvor hun spør følgerne sine om hva de synes om den korte hårsveisen hun ble tvunget til å ha.

Hun forteller også at hun ikke har lyst til å vise frem det superkorte skjørtet hun måtte gå med.

I kommentarfeltet er det flere som skriver at Kristin Davis kler sveisen hun ble påtvunget for over tyve år siden, og blant dem er hennes kjære «Sex og singelliv»-kollega Cynthia Nixon (52).

«Kjære, du ser helt fantastisk ut med «kort» hår og alt - la oss se skjørtet!», skriver Cynthia til bildet.

FOTO: Skjermdump // Instagram @iamkristindavis
FOTO: Skjermdump // Instagram @iamkristindavis Vis mer

«Sex og singelliv» var en TV-serie som gikk sin seiersgang i perioden 1998 til 2004. Serien var fordelt over seks sesonger med totalt 94 episoder. I tillegg kom det to spillefilmer i henholdsvis 2008 og 2010. (PSST: Derfor sa Kim Cattrall nei til en tredje «Sex og singelliv»-film)

I serien er vi flue på veggen i livene til de fire new yorkerne Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Samantha Jones og Charlotte York - og i løpet av de seks årene sesongene gikk på TV forandret de uten tvil verden med sin åpenhet rundt det én gang så tabubelagte tema «sex og samliv» - og ikke minst bidro de til å sprite opp tilværelsen vår med sine mange elleville påfunn i storbymetropolen New York.

Gira på mer «Sex og singelliv»-stoff? Sjekk ut disse sakene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer