Blake Lively:

Stjernen er ikke til å kjenne igjen

Skuespilleren er aktuell med ny film.

BLAKE LIVELY: Slik er vi ikke vant til å se stjernen! Foto: NTB Scanpix
BLAKE LIVELY: Slik er vi ikke vant til å se stjernen! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger går skuespillerne inn i noen roller som gjør at både hår, klær og selve utseende rett og slett må endres på. Det var derfor mange fans fikk sjokk da de så noen nye bilder av Blake Lively (32). Hun spiller inn den nye filmen «The Rhythm Section» og måtte dermed forandre stilen sin helt.

Vi er vant med å se Livelys lange, blonde lokker sammen med de mest ekstravagante gallakjolene på den røde løperen. Nå har hun fått seg en aldri så liten hybrid av en bolleklipp og hockeysveis.

PÅ RØD LØPER: Slik er vi vant til å se skuespilleren! Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Slik er vi vant til å se skuespilleren! Foto: NTB Scanpix Vis mer
AKTUELLE MED NY FILM: Blake Lively og Jude Law spiller mot hverandre i The Rhythm Section. Foto: NTB Scanpix
AKTUELLE MED NY FILM: Blake Lively og Jude Law spiller mot hverandre i The Rhythm Section. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rød løper-kjolene er byttet ut med store, tunge klær i mørke farger, og den nye sveisen legger seg ikke like flott som håret hun egentlig har.

I trailer får vi se en tydelig preget Lively. Karakteren hennes har opplevd et dramatisk tap i livet og nå er hun på jakt etter svar - koste hva det koste vil.

Vivian Baker er makeupartisten bak Livelys utrolige forvandling. I et innlegg på Instagram viser stjernen to forskjellige typer sminke makeupartisten har lagt på henne. Disse bildene har skapt masse liv i kommentarfeltet!

Blake Livelys søster Robyn er blant dem som har kommentert den store forvandlingen. «Søster! Ugjenkjennelig! Elsker dette så mye! Kan ikke vente!»

Mariah Carey har også slengt seg på og lagt igjen en sjokkert emoji i kommentarfeltet til Livelys bilde. Noen lurer også på om det faktisk er bilder av Blake vi ser på! Det får hun bekreftet ved hjelp fra andre fans.

«Hun er dronningen av å spille alle mulige roller», står det skrevet på Instagram.

UGJENKJENNELIG: Til og med søsteren til Blake Lively hadde vanskeligheter med å kjenne henne igjen! Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Til og med søsteren til Blake Lively hadde vanskeligheter med å kjenne henne igjen! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer