Blake Lively:

Stjernen er ikke til å kjenne igjen

Skuespilleren er aktuell med ny film.

BLAKE LIVELY: Slik er vi ikke vant til å se stjernen! Foto: NTB Scanpix
BLAKE LIVELY: Slik er vi ikke vant til å se stjernen! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger går skuespillerne inn i noen roller som gjør at både hår, klær og selve utseende rett og slett må endres på. Det var derfor mange fans fikk sjokk da de så noen nye bilder av Blake Lively (32). Hun spiller inn den nye filmen «The Rhythm Section» og måtte dermed forandre stilen sin helt.

Vi er vant med å se Livelys lange, blonde lokker sammen med de mest ekstravagante gallakjolene på den røde løperen. Nå har hun fått seg en aldri så liten hybrid av en bolleklipp og hockeysveis.

Rød løper-kjolene er byttet ut med store, tunge klær i mørke farger, og den nye sveisen legger seg ikke like flott som håret hun egentlig har.

I trailer får vi se en tydelig preget Lively. Karakteren hennes har opplevd et dramatisk tap i livet og nå er hun på jakt etter svar - koste hva det koste vil.

Vivian Baker er makeupartisten bak Livelys utrolige forvandling. I et innlegg på Instagram viser stjernen to forskjellige typer sminke makeupartisten har lagt på henne. Disse bildene har skapt masse liv i kommentarfeltet!

Blake Livelys søster Robyn er blant dem som har kommentert den store forvandlingen. «Søster! Ugjenkjennelig! Elsker dette så mye! Kan ikke vente!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer