Ellen Pompeo:

Stjernen kom med trist «McDreamy»-avsløring

Ellen Pompeo og Patrick Dempsey spilte ut en episk kjærlighetshistorie gjennom 11 sesonger av «Grey’s Anatomy». Hvordan er forholdet deres i dag?

SPILTE EKTEPAR: Ellen Pompeo og Patrick Dempseys karakterer hadde en turbulent romanse i de første sesongene av «Grey's Anatomy», men ble etter hvert gift – før Patricks rollefigur døde tragisk i sesong 11. FOTO: ABC
SPILTE EKTEPAR: Ellen Pompeo og Patrick Dempseys karakterer hadde en turbulent romanse i de første sesongene av «Grey's Anatomy», men ble etter hvert gift – før Patricks rollefigur døde tragisk i sesong 11. FOTO: ABC Vis mer
Publisert

Den første episoden av «Grey’s Anatomy» rullet over skjermer verden rundt i 2005, og i dag – etter 15 sesonger og hele 325 episoder – er seriens seertall fortsatt skyhøye. I overkant av åtte millioner mennesker benker seg foran TV-en hver uke for å følge med på Shonda Rhimes’ suksessfulle sykehusdrama.Publikum har fått følge den titulære karakteren, Meredith Grey, sine opp- og nedturer i årevis; fra tiden som lærling på Seattle Grace, til nå, etter hun har blitt sjef for sykehusets for kirurgiske avdeling.På den tiden har det skjedd mye.

Det har vært mye flørting, mye kjærlighetssorg, mye drama, og (veldig) mye tragedie. Ifølge Glamour har hele 14 sentrale rollefigurer dødd i serien – så langt.

LES OGSÅ: 5 TV-serier som passer stjernetegnet ditt

Har ikke kontakt med TV-ektemannen

Men dødsfallet fansen tok aller tyngst, var nok Derek «McDreamy» Shepards. Karakteren, som var Merediths ektemann og far til hennes tre barn, måtte bøte med livet etter en bilulykke i sesong 11.Duoen ble portrettert av Ellen Pompeo og Patrick Dempsey, og man skulle kanskje tro at man uungåelig utviklet et tett bånd av å spille hverandres store kjærlighet på skjermen i et tiår... Den gang ei.Da hun besøkte skuespiller Jada Pinkett-Smiths program «Red Table Talk» nylig, kom nemlig Ellen med en trist avsløring: Hun har ikke hatt kontakt med sin tidligere TV-ektemann siden han forlot serien i 2015.– Vi har ikke snakket sammen siden den gang, men jeg har ingenting vondt å si om han. Han er en eksepsjonell skuespiller, og vi laget fantastisk TV sammen, sa 49-åringen i intervjuet og fortsatte:

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer