Sex and the City

Stjernene gjør comeback i «Sex og singelliv»

En ny serie er på vei, men dét uten en svært sentral skuespiller.

COMEBACK: Kim Cattrall (t.v.) blir ikke med i den nye Sex og singelliv-serien sammen med Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis. Foto: NTB
COMEBACK: Kim Cattrall (t.v.) blir ikke med i den nye Sex og singelliv-serien sammen med Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Er du på utkikk etter en aldri så liten gladnyhet? Vel, da trenger du ikke lete stort lenger, for vi har en skikkelig godbit på lager til deg!

Mens vi i Norge sov søtt gjennom denne januarnatten, var nemlig HBO Max opptatte med å dele en nyhet vi faktisk har ventet på en liten stund. Ikke bare har vi ventet på den fordi vi så inderlig vil at det skal skje, men i en god stund nå har ryktene svirret rundt et «Sex og singelliv»-comeback.

Og da mener vi ikke bare at serien kommer tilbake med nye skuespillere. Å, nei - vi snakker Carrie, Miranda og Charlotte tilbake i serien fra 1998.

Du la kanskje merke til at Samantha ikke ble nevnt, men det kommer kanskje heller ikke som et sjokk? I flere år har det stått saker i media om at Kim Cattrall (64), som spiller rollen, ikke har det beste forholdet til hun som spiller selveste Carrie: Sarah Jessica Parker.

Under et intervju med Piers Morgan i 2017 ble hun også spurt om hun noen gang kunne tenke seg å gjøre en ny film med jentene, men til det svarte hun nei.

Cynthia Nixon (54), Kristin Davis (55) og Sarah Jessica Parker (55) er derimot klare for å begi seg ut på nok et Sex og singelliv-eventyr, men denne gangen skal serien på HBO Max handle om livene deres i 50-årene. Det kan også se ut til at comebacket vil få et annet navn...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer