Stjernenes rekordkorte ekteskap

Britney Spears var kun gift i 55 timer!

KORT EKTESKAP: Kris Humphries og Kim Kardashians ekteskap varte kun i 72 dager. Foto: NTB Scanpix
KORT EKTESKAP: Kris Humphries og Kim Kardashians ekteskap varte kun i 72 dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle ekteskap varer til «døden skiller oss ad». Noen kjemper i flere år for å få det til å funke, mens andre bestemmer seg litt spontant i Las Vegas.

Carmen Electra & Dennis Rodman

Flere stjerner har giftet seg i Las Vegas. I vår kunne vi se at Joe Jonas (30) og Sophie Turner (23) gjorde nettopp dette. Et halvt år senere er de fremdeles sammen - slik ble det ikke for Carmen Electra (47) og Dennis Rodman (58).

I 1998 giftet de to seg etter å ha datet en god stund, men ekteskapet varte kun i ni dager.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Britney Spears & Jason Alexander

Man sier «what happens in Vegas, stays in Vegas», men Britney Spears' (37) nyttårsfeiring i 2004 skulle vise seg å bli verdenskjent. Da giftet hun seg nemlig med barndomsvennen Jason Alexander i et kapell i Las Vegas. Ekteskapet varte kun i 55 timer før de to fikk det annullert.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian & Kris Humphries

Gjennom realityserien «Keeping Up With The Kardashians» fikk vi være vitner til forholdet til Kim Kardashian (39) og Kris Humphries (34). Vi fikk se paret forlove seg og gifte seg, men vi fikk også se flere familiemedlemmer tvile på forholdet til de to.

De skulle vise seg å ha rett! Kun 72 dager etter deres storslåtte bryllup tok ekteskapet slutt.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bradley Cooper & Jennifer Esposito

I oktober 2006 forlovet Bradley Cooper (44) seg med Jennifer Esposito (46). I desember samme år giftet de seg. Det skulle bare gå noen måneder før Esposito søkte om skilsmisse. I november 2007 ble det offisielt.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Stjerneparet Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (29) var sammen i mange år før de giftet seg i desember 2018. Kun åtte måneder senere tok ekteskapet slutt, og siden skal Miley ha blitt sammen med Cody Simpson (22). 24 november la Simpson ut en video på Instagram av de to med teksten: «Gratulerer med dagen, baby. Takk for at du er du.»

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drew Barrymore & Jeremy Thomas

Det skulle ikke gå mer enn to måneder før Drew Barrymore (44) skilte seg fra Jeremy Thomas. I mars 1994 giftet de to seg, men kort tid etterpå tok forholdet slutt.

Drew Barrymore & Tom Green

Etter skilsmissen fra Jeremy Thomas var Barrymore sammen med gitaristen Eric Erlandson før hun møtte Tom Green (48). De giftet seg og gikk fra hverandre i 2001.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sophia Bush & Chad Michael Murray

One Tree Hill-stjernene Sophia Bush (37) og Chad Michael Murray (38) var alles favorittpar. Det var derfor mange som ble lei seg da paret skilte seg etter kun fem måneder som gift.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez & Ojani Noa

Da Jennifer Lopez (50) gjestet James Cordens «Carpool Karaoke», kom det frem at hun har blitt fridd til hele fem ganger. Ikke alle frieriene resulterte i ekteskap. Hennes første ektemann ble Ojani Noa (45), men forholdet tok slutt etter under ett år som gifte i 1998.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez & Cris Judd

I 2001 giftet Lopez seg på ny, denne gangen med Cris Judd (50). Heller ikke dette ekteskapet skulle vise seg å vare lenge. Ni måneder etter at de ga hverandre sitt ja i september 2001 var ekteskapet over.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pamela Anderson & Kid Rock

Som Jennifer Lopez er også Pamela Anderson (52) svært kjent med ekteskap. Fra 1995 til 1998 var hun gift med Tommy Lee (57). I 2006 giftet hun seg med Kid Rock (48), men dette ekteskapet skulle vise seg å ikke vare lenge. I 2007 skilte paret seg.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pamela Anderson & Rick Salomon

Etter to korte ekteskap var Pamela klar for å prøve på nytt. I oktober 2007 giftet hun seg med Rick Salomon (50), men kort tid etterpå ble det slutt.

Det kan hende Anderson og Salomon ikke ga ekteskapet nok tid, for i 2014 giftet de seg på ny! Men også denne gangen ble lykken kortvarig. Året etter på var paret skilt igjen.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer