Salma Hayek:

Stjernens bikinibilde setter fyr på nettet

54-åringen slår sin egen rekord – med god margin.

SLIKKER SOL: Salma Hayek har delt flere bilder fra nyttårsfeiringen sin i tropiske strøk. Dette bildet tok helt av! FOTO: Instagram/@salmahayek
SLIKKER SOL: Salma Hayek har delt flere bilder fra nyttårsfeiringen sin i tropiske strøk. Dette bildet tok helt av! FOTO: Instagram/@salmahayek Vis mer
Publisert

Her til lands har vinteren for alvor meldt sin ankomst.

Mesteparten av tiden tilbringes innenfor husets fire vegger – vel og merke av flere grunner enn kulda – og lua er godt trukket nedover ørene de få gangene vi setter bena utenfor døren (les: for å sikre påfyll av melkesjokolade og potetgull).

Å reise til et tropisk land høres ut som en drøm, ikke sant? Sol, bading i krystallklart vann, paraplydrinker ...

For deg og meg blir det nok med drømmen en god stund til, men for Salma Hayek (54) er saken en ganske annen.

Bitter? Litt.

Uansett: Filmstjernen har de siste ukene delt bilder fra en ferie med nettopp sol, krystallklart vann og paraplydrinker.


Hun har ikke avslørt akkurat hvor hun slikker sol om dagen, men stedatteren Mathilde Pinault (20) har nylig delt bilder fra en reise til Maldivene – og det er slett ikke utenkelig at det er snakk om familietur.

Det vakre bakteppet er verdig oppmerksomhet i seg selv, men fansen gikk av skaftet da skuespillerinnen denne uken delte et bilde på Instagram iført en brun bikini og mønstrede solbriller.

De rosende kommentarene lot ikke vente på seg:

❝ For en vakker dronning! @pedrarotoniolo
❝ Hva skjer her??? Jeg mistet telefonen min da jeg så dette. @mvegapena
❝ Du er seriøst verdens vakreste kvinne, Salma. Jeg kan ikke engang bli irritert på mannen min når han snakker om deg, haha. @rindercella83
❝ Så mye skjønnhet, humor og talent i én pakke.


I skrivende stund har bildet nærmere 2.1 millioner likerklikk og 16.000 kommentarer.

Til sammenligning får Hayeks Instagram-innlegg ellers rundt 300.000 likerklikk og omtrentlig 2000 kommentarer. Snakk om å sette fyr på nettet ...

Se bildet fansen hyller her:


LES OGSÅ: - Husk at stranda er for alle, og at sommerkroppen er noe du har hver gang det blir sommer

Tidligere var et bilde fra 53-årsdagen hennes stjernens mest likte bilde med – i skrivende stund – 1.9 millioner likerklikk.

Dermed slår hun sin egen rekord med 200.000!

Det høres kanskje ikke så altfor mye ut, men det må tas med i betraktningen at dét innlegget har ligget tilgjengelig på kontoen hennes i et drøyt år. Det ferske bildet fra (det som ser ut til å være) Maldivene, ble publisert for bare noen få dager siden.

Mon tro hva tallet ender på til slutt?

Under er bildet som tidligere holdt rekorden på Salmas Instagram-profil:


54-åringen har gjentatte ganger sagt at hun ikke er spesielt glad i å trene. Likevel har Hayeks trener, Sara Shears, avslørt ovenfor Shape hva slags treningsform hun foretrekker.

De dagene hun er motivert, vel og merke.

Ifølge Shears er skuespillerinnen glad i korte, men intense økter.

– Vi gjør mye kickboxing og mange øvelser inspirert av dans, kombinert med styrketrening. Målet er hele tiden å få opp pulsen. Selma er veldig petit av natur, så styrketrening ga henne litt ekstra definisjon som fremhevet den flotte kroppen hun ble født med, sa den personlige treneren den gang.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer