Blake Lively og Ryan Reynolds:

Stjerneparet giftet seg på en tidligere slaveplantasje

Bilder fra den store bryllupsdagen i 2012 har nå blitt slettet fra diverse nettsteder.

VIELSE PÅ SLAVEPLANTASJE: Det viser seg nå at stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg på en tidligere slaveplantasje i 2012. FOTO: NTB Scanpix
VIELSE PÅ SLAVEPLANTASJE: Det viser seg nå at stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg på en tidligere slaveplantasje i 2012. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel ikke mange av oss som ikke har smeltet litt av dette superflotte stjerneparet? Helt siden vi så Blake Lively (31) og Ryan Reynolds (42) spille mot hverandre i filmen «Green Lantern» fra 2010, har i alle fall vi i KK-redaksjonen vært helt forelsket i skuespillerne.

Det skulle likevel ta over ett år før det ble søt musikk mellom de to. I september 2012 overrasket de alle med å gifte seg, høsten i 2014 kunne de avsløre at de ventet sitt første barn sammen, i 2016 kunne paret ønske sitt andre barn velkommen - og helt i starten av dette året, altså tre år senere, gjorde skuespillerduoen det kjent at de nå ventet sitt tredje barn.

Det avslørte de forøvrig på premieren av Ryan Reynolds' film «Pokémon Detective Pikachu» i New York. Blake Lively kom ut på den røde løperen iført en glitrende, gul kjole med fargerike øredobber, krøllete hår og ikke minst: en kul på magen!

Slaveplantasje

Det har med andre ord ikke vært mye å ikke like med dette paret - men i løpet av de siste dagene har pipa fått en annen lyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer