Kristen Bell

Stjerneparet glemte å dusje barna, og lot dem sove på gulvet

Har aldri vært redd for å komme med kontroversielle utsagn om barneoppdragelse.

KRISTEN BELL: Gossip girl-stjernen Kristen Bell og ektemannen Dax Shepard på TV-show i London våren 2022. FOTO: NTB
KRISTEN BELL: Gossip girl-stjernen Kristen Bell og ektemannen Dax Shepard på TV-show i London våren 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-paret Kristin Bell (42) og Dax Shephard (47) har aldri lagt skjult på at de har valgt å gå utenfor boksen hva gjelder barneoppdragelse.

Ekteparet, som giftet seg i 2013, har døtrene Lincoln (9) og Delta (7), avslørte i fjor høst i TV-programmet The View at det kunne gå flere dager før de sørget for at barna ble dusjet.

- Vi badet barna våre hver eneste natt, som en del av kveldsrutinen, men plutselig begynte de å legge seg selv, og da glemte vi den baderutinen og bare: «hallo, når var sist gang vi badet dem?», forklarte tobarnsfaren, og erkjente at det kunne gå fem-seks dager før barna ble dusjet.

- Ja, vi glemte det, rett og slett, supplerte kona.

GÅR SINE EGNE VEIER: Ekteparet Dax Shepard og Kristen Bell råklinte på rød løper under premieren av filmen Chimp, der han spilte, våren 2017. FOTO: NTB
GÅR SINE EGNE VEIER: Ekteparet Dax Shepard og Kristen Bell råklinte på rød løper under premieren av filmen Chimp, der han spilte, våren 2017. FOTO: NTB Vis mer

Men til tross for at ekteparet fikk mye tyn for barnas dusjrutiner, har hun forklart at det først og fremst handler om å ta hensyn til miljøet. For å spare på vannet. Ekteparet bor i California, som ofte er rammet av tørke, som kan resultere i ødeleggende skogbranner.

- Vi har ikke tonnevis med vann, så når jeg dusjer tar jeg tak i jentene og skyver dem med meg inn, slik at vi alle bruker det samme dusjvannet, har hun sagt til People.

Fra gulvet til sengen

Tidligere i år kom de med et nytt utsagn, som mange på sosiale medier har konkludert med at er kontroversielt - døtrene har nemlig sovet på foreldrenes soveromsgulv i stedet for i sengene på sine egne rom.

Dette avslørte ekteparet i Dax Shepards podkast Armchair Expert.

EVENTYRLYSTNE: Dax Shepard og kona Kristen Bell under Austrian Grand Prix i juli i år. FOTO: NTB
EVENTYRLYSTNE: Dax Shepard og kona Kristen Bell under Austrian Grand Prix i juli i år. FOTO: NTB Vis mer

Nå derimot avslører ekteparet at døtrene er tilbake igjen på sine egne soverom, og denne gangen i senger og ikke på gulvet.

- Vi har akkurat fått dem til å avansere fra å sove på gulvet, til madrass. Dere kan gratulere meg, vi klarte å få dem til å sove på rommene sine, ved siden av hverandre i egne senger. Nå kan de klenge på hverandre, i stedet for oss, sa skuespilleren med glimt i øyet.

Men det er også mange av Kristen og Dax' følgere som kjenner seg igjen i barnas leggerutiner, og som selv har latt egne barn sove på gulvet så lenge de selv har ønsket og villet det - uten at barna har tatt skade av det:

FOTO: Skjermdump Instagram / @todayshow
FOTO: Skjermdump Instagram / @todayshow Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer