Alicia Vikander

Stjerneparet Michael Fassbender og Alicia Vikander viste sin kjærlighet på den røde løperen

Aktuelle med ny, hjerteskjærende film i Venezia.

STORMFORELSKET: Michael Fassbender og Alicia Vikander stråler sammen på den røde løperen under filmfestivalen i Venezia. Foto: Rex Features
STORMFORELSKET: Michael Fassbender og Alicia Vikander stråler sammen på den røde løperen under filmfestivalen i Venezia. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Alicia Vikander (27) har på kort tid blitt en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. I vinter vant hun en Oscar for rollen sin i «The Danish Girl», og vi kan ikke bli annet enn stolte og imponerte over at lille Skandinavia klarer å bemerke seg ute i den store verden. Men det var ikke bare vi som ble imponerte av den vakre 27-åringen. Hun og skuespiller Michael Fassbender (39) møttes under innspillingen av «The Light Between Oceans», som har premiere i Norge på nyåret, og han avslører til Good Morning America at han ble imponert av Vikander fra første sekund.

- Hun er en helt fantastisk skuespiller. Hun er så modig. Hun er ikke redd for å få frem de virkelig «stygge» personlighetstrekkene i en rolle for å få frem sjelen i den. Jeg ble imponert fra første sekund, forteller Fassbender. Se video her! 

Det var derfor ikke så overraskende at de fortsatte å treffes etter at kameraene var skrudd av. I 2014 ble det nemlig kjent at Vikander og Fassbender var et par, men det var sjeldent at de møtte opp noen tilstelninger sammen. Men på Oscar-utdelingen i vinter kom de to sammen, og da Alicia vant prisen for beste kvinnelige birolle, nølte hun ikke med å gi kjæresten sin et lite kyss før hun gikk opp for å motta den prestisjefylte statuetten. 

Nå ser det ut til at paret ikke lenger vil skjule noe som helst, og møtte opp sammen på den røde løperen i Venezia under filmfestivalen der denne uken. Her skal nemlig filmen de spiller sammen i, «The Light Between Oceans», vises frem for første gang. Dessverre har den ikke premiere i Norge før på nyåret, men under annonsen kan du se den utrolig rørende traileren til filmen.

Flere antrekk fra filmfestivalen

Det er ikke bare Vikander og Fassbender som har feiret premieren av sin nye film. Stjerner som Emma Stone (27) og Amy Adams (42) har også tatt turen til den italienske storbyen for å feire filmkunsten. Stone er blant annet aktuell med i filmen La La Land med Ryan Gosling (35) - hvor kjekkasen faktisk SYNGER i traileren! Bare se her! Adams derimot, har en rolle i en langt mer actionfylt film. 

Men det er ikke bare filmene som er i fokus under disse premierene. Antrekkene til kjendisene er nøye planlagt, og under kan du se noen av damene som har spasert ned den røde løperen i Venezia denne uken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer