Blake Lively og Ryan Reynolds:

Stjerneparet venter sitt tredje barn

Avslørte nyheten på premierefest!

VENTER BARN: Skuespillerne Blake Lively og Ryan Reynolds avslørte at de venter sitt tredje barn på filmpremiere i New York. Foto: Scanpix
VENTER BARN: Skuespillerne Blake Lively og Ryan Reynolds avslørte at de venter sitt tredje barn på filmpremiere i New York. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden vi så Blake Lively (31) og Ryan Reynolds (42) spille mot hverandre i filmen Green Lantern fra 2010, har vi vært helt forelsket i skuespillerne.

GREEN LANTERN: Ryan Reynolds og Blake Lively spilte mot hverandre i filmen fra 2010. Foto: Scanpix
GREEN LANTERN: Ryan Reynolds og Blake Lively spilte mot hverandre i filmen fra 2010. Foto: Scanpix Vis mer

Det skulle likevel ta over ett år før det ble søt musikk mellom de to. I september 2012 overrasket de alle med å gifte seg, og på høsten i 2014 kunne de avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

Datteren James Reynolds kom til verden samme året, og i 2016 kunne paret ønske sitt andre barn, datteren Inez, velkommen. Nå, tre år senere, venter skuespillerduoen sin tredje barn sammen.

2016: Da Ryan Reynolds fikk en egen stjerne på Walk of Fame i Hollywood, var hele familien tilstede. Foto: Scanpix
2016: Da Ryan Reynolds fikk en egen stjerne på Walk of Fame i Hollywood, var hele familien tilstede. Foto: Scanpix Vis mer

Det avslørte de på premieren av Ryan Reynolds' nye film «Pokémon Detective Pikachu» i New York. Blake Lively kom ut på den røde løperen iført en glitrende, gul kjole med fargerike øredobber, krøllete hår og ikke minst: en kul på magen!

STRÅLER: Blake Lively viste frem babymagen på premiere av Pikachu-film. Foto: Scanpix
STRÅLER: Blake Lively viste frem babymagen på premiere av Pikachu-film. Foto: Scanpix Vis mer

Lively strålte virkelig på premierefest og Reynolds så veldig stolt ut der han sto ved siden av sin gravide kone.

Både Reynolds og Lively har karrierer innen film og tv som går svært godt, men Reynolds kunne nylig fortelle People at det er familien som kommer først.

- Blake og jeg gjør ikke filmer samtidig. Hvis hun er med i en film i Thailand og jeg holder på med en i Vancouver ville vi aldri sett hverandre. Vi fungerer som en enhet og det funker for oss.

TRE BARN: Fra før av har Lively og Reynolds døtrene James og Inez. Nå venter de sitt tredje barn. Foto: Scanpix
TRE BARN: Fra før av har Lively og Reynolds døtrene James og Inez. Nå venter de sitt tredje barn. Foto: Scanpix Vis mer

- Å få barn har gjort meg tryggere

Blake Lively fikk sitt første barn som 26-åring. I et intervju med KK fra 2018 forteller hun at det har forandret henne.

– Jeg er langt mer skamløs og selvsikker nå enn jeg var tidligere. Det å få barn har gjort meg tryggere. Alt det som virket så viktig tidligere, er ikke så viktig lenger. Jeg har fått et nytt perspektiv på livet og en følelse av ro, forteller hun.

Som småbarnsmor har også Lively kjent på hvor vanskelig det kan være å balansere jobb og privatliv, men forteller at hun og Reynolds har funnet en løsning som fungerer for dem.

– Vi reiser mye i jobbsammenheng, men drar alltid sammen som en familie. Så hvis mannen min jobber, så drar vi dit han er, og omvendt, forteller hun.

FLOTT PAR: Vi gratulerer Blake Lively og Ryan Reynolds med den hyggelige babynyheten. Foto: Scanpix
FLOTT PAR: Vi gratulerer Blake Lively og Ryan Reynolds med den hyggelige babynyheten. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer