Blake Lively og Ryan Reynolds:

Stjerneparet venter sitt tredje barn

Avslørte nyheten på premierefest!

VENTER BARN: Skuespillerne Blake Lively og Ryan Reynolds avslørte at de venter sitt tredje barn på filmpremiere i New York. Foto: Scanpix
VENTER BARN: Skuespillerne Blake Lively og Ryan Reynolds avslørte at de venter sitt tredje barn på filmpremiere i New York. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden vi så Blake Lively (31) og Ryan Reynolds (42) spille mot hverandre i filmen Green Lantern fra 2010, har vi vært helt forelsket i skuespillerne.

Det skulle likevel ta over ett år før det ble søt musikk mellom de to. I september 2012 overrasket de alle med å gifte seg, og på høsten i 2014 kunne de avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

Datteren James Reynolds kom til verden samme året, og i 2016 kunne paret ønske sitt andre barn, datteren Inez, velkommen. Nå, tre år senere, venter skuespillerduoen sin tredje barn sammen.

Det avslørte de på premieren av Ryan Reynolds' nye film «Pokémon Detective Pikachu» i New York. Blake Lively kom ut på den røde løperen iført en glitrende, gul kjole med fargerike øredobber, krøllete hår og ikke minst: en kul på magen!

Lively strålte virkelig på premierefest og Reynolds så veldig stolt ut der han sto ved siden av sin gravide kone.

Både Reynolds og Lively har karrierer innen film og tv som går svært godt, men Reynolds kunne nylig fortelle People at det er familien som kommer først.

- Blake og jeg gjør ikke filmer samtidig. Hvis hun er med i en film i Thailand og jeg holder på med en i Vancouver ville vi aldri sett hverandre. Vi fungerer som en enhet og det funker for oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer