Oscar 217

Stor bildespesial fra Vanity Fairs etterfest

Rosie Huntington-Whiteley strålte på den røde løperen med sin voksende gravidmage og Mariah Carey viste litt for mye av det gode...

OSCAR 2017: Kjendisene skiftet etter prisutdelingen for å delta på Vanity Fairs etterfest. Foto: Rex Features
OSCAR 2017: Kjendisene skiftet etter prisutdelingen for å delta på Vanity Fairs etterfest. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du trodde Oscar-festlighetene var over for denne gang, så tok du feil. For hva følger vel etter alle fester? En skikkelig etterfest! Da gjestene ankom Oscar-utdelingen natt til mandag, norsk tid, var den røde løperen tettpakket med verdens største stjerner. Man skulle tro det ikke var igjen flere, men det var det jammen meg! For på Vanity Fairs etterfest krydde det av kjendiser, og vi har samlet sammen alle bildene til deg.

For det er nemlig på fester som denne du virkelig finner noen av de beste antrekkene. Selv om vi var svært fornøyde med årets Oscar-antrekk, var det enda flere å titte på her! Blant våre favoritter er Dakota Johnson (27), Elizabeth Banks (43), Kate Bosworth (34) og Nina Dobrev (28). Mens Mindy Kaling, Amanda Peet, Gabrielle Union, Mary J. Blige og Felicity Jone skuffet oss denne gangen. Det vi derimot elsker er at Rooney Mara (31) valgte svenske H&M for anledningen!

LES OGSÅ: Her er Oscar-natten oppsummert

Skandinavia godt representert

For det er ikke ofte Skandinavia er så godt representert på slike tilstelninger. Men i går fikk vi det i form av Maras antrekk, og ved oppmøte av det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander, og modell og (trolig) Leonardo DiCaprios (42) kjæreste, danske Nina Agdal (24). Vi trodde også kanskje at gravide Ciara (31) ville ha på seg noe fra den nye kolleksjonen til norske Peter Dundas, ettersom Beyonce hadde på seg nettopp dette under årets Grammy Awards, men der tok vi feil. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer