Skjønnheten Og Udyret

Storfilmen skal ha med Disneys første homofile karakter!

Som vi gleder oss til premieren!

SKJØNNHETEN OG UDYRET: LeFou - spilt av selveste Josh Gad (36) - får æren av å være Disneys aller første homofile karakter. Foto: Pa Photos
SKJØNNHETEN OG UDYRET: LeFou - spilt av selveste Josh Gad (36) - får æren av å være Disneys aller første homofile karakter. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Og ikke nok med at de skal ha med en homofil karakter, han er også en av hovedkarakterene i filmen som vi har gledet oss SÅ lenge til (se hele traileren her)! Endelig sier vi bare - det var på tide med litt 2000-talls modernisering i de gamle favorittene. 

Men den utvalgte karakteren vil nok kanskje overraske mange av oss, eller?

Det er nemlig Gastons høyre hånd, LeFou - spilt av selveste Josh Gad (36) - som får æren av å være Disneys aller første homofile karakter.

LeFou er en person som den ene dagen ønsker å være Gaston og den andre ønsker å kysse Gaston, skal regissør Bill Condon ha avslørt i Attitudes april-utgave ifølge US Magazine:

- Han er forvirret om hva han ønsker. Og han er en av de som innser at han har disse følelsene. 

Og som om vi ikke gledet oss nok til noe som kanskje er en av årets største filmer - i hvert fall i våres øyne, som de Disney-elskerne vi er! - gjør ikke dette «spenningsmomentet» det noe lettere å måtte vente til 17. mars. (Ja, vi føler vi har ventet lenge nok!). Men ifølge regissøren selv, skal det virkelig være noe helt spesielt!

- Josh gjør virkelig noe subtilt og delikat ut av rollen. Det kommer til å være en fint og eksklusivt homofilt øyeblikk i en Disney-film, har regissøren uttalt. 

SKJØNNHETEN OG UDYRET: LeFou - spilt av selveste Josh Gad (36) - får æren av å være Disneys aller første homofile karakter. Foto: Pa Photos
SKJØNNHETEN OG UDYRET: LeFou - spilt av selveste Josh Gad (36) - får æren av å være Disneys aller første homofile karakter. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Se de første bildene av filmen her!

- Jeg er mer enn stolt over å spille rollen

Og Condon er ikke den eneste som er stolt over den revolusjonerende rollen. Josh Gad uttalte også selv på sin Twitter-konto i forrige uke at han er mer enn stolt over å skulle spille rollen og være med på å skape historie.

Tidligere denne uken fikk også fansen se det første klippet av LeFou i filmen, hvor han synger for Gaston, mens han hopper rundt i den lokale baren - kanskje vi allerede her burde ha tatt hintet? Det er tross alt noe i måten han ser på Gaston, se selv i videoen i toppen.

SYNGER: Tidligere denne uken fikk fansen se det første klippet av LeFou i filmen, hvor han synger for Gaston.  Foto: Skjermdump YouTube
SYNGER: Tidligere denne uken fikk fansen se det første klippet av LeFou i filmen, hvor han synger for Gaston. Foto: Skjermdump YouTube Vis mer

LES OGSÅ: Disse 13 kinofilmene vi gleder oss til å se i 2017

Og ikke nok med at vi kanskje burde ha tenkt oss til det selv, Gad hintet til at det er en liten uventet vri i vente under premieren i London 23. februar. 

- Det er noen overraskende elementer ved denne LeFou. Alt er ikke slik det først ser ut til å være. Og han har en reise langs veien som jeg tror får ham til å stille spørsmål. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer