Winona Ryder

«Stranger Things»-stjernen om sin kriminelle fortid

Hun ble tatt på fersken i å stjele luksusklær for 50 000 kroner: - Det var ikke slik som folk tror.

Winona Ryder reiste seg etter skandalen Vis mer
Publisert

Når Winona Ryder i disse dager er høyaktuell på Netflix med ny sesong av suksesserien «Stranger Things», er det med et oppsiktsvekkende liv i bagasje. Ja faktisk er hennes eget liv nesten minst like dramatisk som livet i «the upside down».

Dagen alt snudde

Da Hollywoodskuespiller Winona Ryder den 12. desember 2001 gikk inn på den fasjonable «Saks Fifth Avenue»-filialen i Beverly Hills, og stjal med seg en stabel dyre merkeklær, var det neppe fordi hun ikke hadde råd til å betale for seg.

Winona hadde gjort det stort i Hollywood gjennom hele 90-tallet. Gjennombruddet kom med «Beetlejuice» i 1988, og i 1993 ble hun Oscar-nominert for rollen i «The Age of Innocence», som hun for øvrig vant en Golde Globe for.

I 1994 ble hun Oscar-nominert igjen, denne gang for sin innsats i «Little Women». Siden spilte hun i suksesser som «Edward Scissorhands» og «Girl, Interrupted».

Stjernen hadde dessuten vært sammen med Johnny Depp i fire år, og hatt et forhold til Matt Damon, og var nå i gang med en ny storfilm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer