Ashley Graham

Supermodellen brutalt ærlig om egen post-fødselskropp

34-åringen er ikke redd for å vise frem de nye strekkmerkene som pryder magen.

ASHLEY GRAHAM: Den amerikanske supermodellen har født tre barn på to år. Hun har all grunn til å være stolt av seg selv, og hva kroppen hennes har fått til. FOTO: Skjermdump / @ashleygraham Instagram
ASHLEY GRAHAM: Den amerikanske supermodellen har født tre barn på to år. Hun har all grunn til å være stolt av seg selv, og hva kroppen hennes har fått til. FOTO: Skjermdump / @ashleygraham Instagram Vis mer
Publisert

I januar i år ble den amerikanske supermodellen Ashley Graham (34) og fotograf-ektemannen Justin Ervin (33) foreldre til tvillingene Malaci og Roman.

Fra før har de sønnen Isaac, som kom til verden i januar 2020.

Den vakre supermodellen har gått i bresjen for å fremme former og kurver, og har ved flere anledninger delt bilder av strekkmerker og cellulitter.

Også nå, tre måneder etter at tvillingene kom til verden, deler 34-åringen fotografier og selfier av de nye strekkmerkene som er kommet etter det siste svangerskapet - og på sosiale medier hylles hun for å våge å vise det som mange forsøker å skjule.

«Vakre liv du har skapt, båret på og fått inn i denne verden», skriver supermodell-kollega Helena Christensen (53) i kommentarfeltet.

«Og den magen har den vakreste og sunneste historien å fortelle», skriver Slumdog Millionare-stjernen Freida Pinto (37).

Mens en amerikansk barneskolelærer, som kaller seg @ktripi på Instagram, takker for at er en inspirasjon og for at hun tør å dele.

«Takk for dette. Jeg fødte selv for to måneder siden, og når jeg ser hvor vakker du er, er det virkelig inspirerende og styrkende for oss som kjemper mot fordommer for hvordan vi ser på oss selv. Du er vakker, og jeg elsker dette!».

HERR OG FRU: Supermodell Ashley Graham med fotograf-ektemannen Justin Ervin på kvinnedagen i New York i 2018. FOTO: NTB
HERR OG FRU: Supermodell Ashley Graham med fotograf-ektemannen Justin Ervin på kvinnedagen i New York i 2018. FOTO: NTB Vis mer

Selv skriver Ashley Graham «Hei, ny mage. Vi har vært gjennom mye. Takk.» til innlegget på Instagram, og bruker emneknaggen #3monthspostpartum, som indikerer at det er gått tre måneder siden fødselen.

Hater å bli kalt plus size-modell

Trebarnsmoren har gjort stor karriere som modell, i den knalltøffe amerikanske modellbransjen, og har tidligere prydet ærverdige Sports Illustrateds badedraktutgave, gått catwalk for store motehus som Michael Kors, Dolce and Gabbana og Tommy Hilfiger - og var den første såkalte plus size-modellen som var på coveret til Vogue.

Det skjedde så sent som i 2017.

Til WSJ Magazine fortalte hun i februar i fjor at hun misliker å bli kalt plus size-modell, og at hun heller ønsker å bli titulert kvinne.

- Jeg hater at jeg til enhver tid er nødt til å diskutere kroppen min, fordi jeg ikke kjenner noen menn som må gjøre det samme. Det som motiverer meg til å fortsette å snakke om kroppen min, er at jeg ikke hadde noen som gjorde det da jeg var ung.

Forkjemper for kroppspositivisme

Ashley startet modellkarrieren allerede som 17-åring, og er siden blitt en av verdens mektigste supermodeller - og det vet hun å bruke for å fremme kroppspositivisme.

- Jeg liker ikke å poste perfekte Instagram-bilder. Jeg vil holde det ekte og rått hele tiden, fordi at jeg ønsker at folk skal vite at det finnes kvinner med cellulitter, med ryggfett, med strekkmerker. Det er mange formfulle kvinner, plus size-kvinner, fyldige kvinner eller hva enn du vil kalle dem, sa hun i WSJ Magazine-intervjuet.

Ashley Graham har fanskare over hele verden, som hyller henne nettopp for å dele hva mange ser på som langt unna idealet - og den aller største tilhengeren er hennes ektemannen Justin.

Han har bare lovord å si om sin vakre og omsorgsfulle kone.

«Jeg kan ikke beskrive hva jeg er vitne til når Ashely passer på våre nye, små gutter, hvert øyeblikk av dagen. «Imponerende» er for lite. «Fantastisk» er litt nærmere. «Mor» er perfekt. Elsker deg», skrev Justin på Instagram til en bildekollasje av kona og de to nyfødte barna, som han selv har fotografert og postet på Instagram

Paret giftet seg i 2010.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer