Tara Lynn

Supermodellen delte uretusjert nakenbilde av mammakroppen

- Dette er min uretursjerte 37 år gamle mammakropp, og jeg har aldri følt meg sterkere og vakrere og mer stolt av min reise!

FORBILDE: Den amerikanske supermodellen Tara Lynn er en av de hotteste formfull-modellene i verden. FOTO: NTB scanpix
FORBILDE: Den amerikanske supermodellen Tara Lynn er en av de hotteste formfull-modellene i verden. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en verden hvor kroppsfokus og kroppspress fremdeles er blant de temaene som engasjerer mest, og da primært i negativ forstand, er det forfriskende og inspirerende å se folk dele bilder i sosiale medier av helt vanlige kropper.

Akkurat slik den amerikanske formfull-modellen Tara Lynn (37) nylig gjorde på sin Instagram-profil. Hun er nemlig i full gang med oppdrag for Sports Illustrated Swimsuit-utgaven som utgis i 2020, og delte et bilde tatt på morgenkvisten for fotoshooten.

«Venner, dette er min uretursjerte 37 år gamle mammakropp og jeg har aldri følt meg sterkere og vakrere og mer stolt av min reise, fitness og min disiplin som akkurat denne morgenen. Hvem trenger bikini og glam når man kan ta en tullete speilselfie, som viser at man er den skarpeste «gammel tjukkas mammamodell» på jorden? (...)» skriver hun til bildet.

Tara Lynn fikk alles øyne rettet mot seg da hun i 2010 stilte i «Curves Ahead»-utgaven til amerikanske V Magazine, tatt av den norske fotografen Sølve Sundsbø. To år senere prydet Tara Lynn franske ELLEs «The Body»-utgave, og bemerket seg dermed som en av verdens mest ettertraktede såkalte plus-size-modeller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.