Ashley Graham

Supermodellen hylles for å vise frem strekkmerkene

- Hun er en fin motvekt mot det uoppnåelige skjønnhets- og kroppsidealet, sier KKs sjefredaktør Ingeborg Heldal.

FORBILDE: Supermodell Ashley Graham er stolt av den kroppen hun har - og la nylig ut et bilde av strekkmerkene sine på sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix
FORBILDE: Supermodell Ashley Graham er stolt av den kroppen hun har - og la nylig ut et bilde av strekkmerkene sine på sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre dager etter at den amerikanske supermodellen Ashley Graham (31) annonserte at hun og filmregissør-ektemannen Justin Ervin (30) skal bli foreldre for første gang, delte 31-åringen nok et personlig innlegg på sin Instagram-profil.

Denne gangen et bilde av seg selv, hvor hun viser frem strekkmerkene på mage og hofter. Til bildet skriver hun: «Same same, but a little different».

Dette innlegget hylles nå verden over, og i kommentarfeltet er det flere av Ashleys følgere som takker for at hun tør å være så åpen om det mange fremdeles synes er et tabu hva gjelder egen kropp.

KKs sjefredaktør Ingeborg Heldal er blant dem som klapper i hendene over at supermodellen viser frem det mange synes er vanskelig å snakke om.

- Jeg tror de aller fleste synes det er deilig med noe annet enn det perfekte, polerte, filtrerte i Instagram-feeden sin. Ashley Graham har jo vært en forkjemper for mangfold og kroppspositivisme i modellbransjen i mange år, og er i så måte en fin motvekt mot det uoppnåelige skjønnhets- og kroppsidealet.

- Litt absurd at vi er der at et bilde av noen «skarve» strekkmerker skaper nyhetsoverskrifter

Ingeborg trekker frem at KK hadde Ashley Graham på coveret av bademotenummeret denne sommeren, noe som ble svært godt mottatt av leserne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer