Ashley Graham

Supermodellen med oppsiktsvekkende (og befriende!) nakenbilde

Ashley Graham minner oss nok en gang på at man skal elske kroppen sin - uavhengig av størrelse og fasong!

ASHLEY GRAHAM: Den amerikanske supermdellen Ashley Graham er stolt av sine smekre former, og oppfordrer alle andre til å føle det sammme om seg selv og sin egen kropp. FOTO: NTB
ASHLEY GRAHAM: Den amerikanske supermdellen Ashley Graham er stolt av sine smekre former, og oppfordrer alle andre til å føle det sammme om seg selv og sin egen kropp. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke en sommer uten at supermodellen Ashley Graham (33) deler et nakenbilde av seg selv, for å minne oss på at vi må huske å elske kroppen vår - uavhengig av antall strekkmerker, cellulitter eller størrelsen på rumpa, lår og midje.

På sin offisielle Instagram-profil la den amerikanske supermodellen og ettbarnsmoren Ashley ut et bilde der hun sitter foroverlent, uten en tråd på kroppen. Ingen retursjering, ingen fiksing i Photoshop, ei heller perfekt lyssetting.

Helt rent, helt naturlig.

Selfien er en del av en bildeserie på 10 bilder, som hun kaller «Beautiful. End of discussion.» som kan oversettes til «Vakker. Ferdig snakka.» på norsk.

Elsk deg selv hver dag!

De andre bildene i serien viser ulike kvinner som viser frem formene sine, og til fotoserien har Ashley skrevet en sterk oppfordring til sine medsøstre om å akseptere og elske kroppen sin slik den er:

«Nå som det begynner å bli varmere i været, vet jeg at mange gruer seg til å bruke mindre klær og vise mer hud. Jeg håper at disse bildene av så mange vakre kropper kan motivere deg til å elske den kroppen du har. Tro på meg når jeg sier at kroppen din er vakker, og jeg vet at det er lett å fortelle seg selv den løgnen om at du ikke er god nok, tynn nok, sexy nok, «feilfri» nok til å gå med singlet eller badedrakt. Men det er hot ute, og så er du! Ikke la hjernen din stoppe deg fra å nyte livet til det fulle (og husk å si «jeg elsker deg» til deg selv hver dag!)».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer