Ashley Graham

Supermodellen med oppsiktsvekkende (og befriende!) nakenbilde

Ashley Graham minner oss nok en gang på at man skal elske kroppen sin - uavhengig av størrelse og fasong!

ASHLEY GRAHAM: Den amerikanske supermdellen Ashley Graham er stolt av sine smekre former, og oppfordrer alle andre til å føle det sammme om seg selv og sin egen kropp. FOTO: NTB
ASHLEY GRAHAM: Den amerikanske supermdellen Ashley Graham er stolt av sine smekre former, og oppfordrer alle andre til å føle det sammme om seg selv og sin egen kropp. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke en sommer uten at supermodellen Ashley Graham (33) deler et nakenbilde av seg selv, for å minne oss på at vi må huske å elske kroppen vår - uavhengig av antall strekkmerker, cellulitter eller størrelsen på rumpa, lår og midje.

EKTE: Ashley Graham la ut dette ærlige og superhotte bildet av seg selv på sosiale medier. FOTO: Skjermdump / Instagram / @ashleygraham
EKTE: Ashley Graham la ut dette ærlige og superhotte bildet av seg selv på sosiale medier. FOTO: Skjermdump / Instagram / @ashleygraham Vis mer

På sin offisielle Instagram-profil la den amerikanske supermodellen og ettbarnsmoren Ashley ut et bilde der hun sitter foroverlent, uten en tråd på kroppen. Ingen retursjering, ingen fiksing i Photoshop, ei heller perfekt lyssetting.

Helt rent, helt naturlig.

Selfien er en del av en bildeserie på 10 bilder, som hun kaller «Beautiful. End of discussion.» som kan oversettes til «Vakker. Ferdig snakka.» på norsk.

Elsk deg selv hver dag!

De andre bildene i serien viser ulike kvinner som viser frem formene sine, og til fotoserien har Ashley skrevet en sterk oppfordring til sine medsøstre om å akseptere og elske kroppen sin slik den er:

«Nå som det begynner å bli varmere i været, vet jeg at mange gruer seg til å bruke mindre klær og vise mer hud. Jeg håper at disse bildene av så mange vakre kropper kan motivere deg til å elske den kroppen du har. Tro på meg når jeg sier at kroppen din er vakker, og jeg vet at det er lett å fortelle seg selv den løgnen om at du ikke er god nok, tynn nok, sexy nok, «feilfri» nok til å gå med singlet eller badedrakt. Men det er hot ute, og så er du! Ikke la hjernen din stoppe deg fra å nyte livet til det fulle (og husk å si «jeg elsker deg» til deg selv hver dag!)».

Og bildeserien og de kloke ordene hylles hun nå for over hele verden! Også de andre flotte damene som er plukket ut til bildeserien, som er kvinner som har tagget Ashley i selfier de selv har lagt ut for å fremme formfulle kropper, lovprises.

I kommentarfeltene flommer det over av komplimenter og positive adjektiver.

Vil ikke bli kalt plus size-modell

Men det er ikke slik at Ashley, som har prydet ærverdige Sports Illustrateds badedraktutgave, gått catwalk for store motehus som Michael Kors, Dolce and Gabbana og Tommy Hilfiger - og var den første såkalte plus size-modellen som var på coveret til Vogue. Det skjedde så sent som i 2017.

Til WSJ Magazine fortalte hun i februar i år at hun misliker å bli kalt plus size-modell, men vil heller bli kalt kvinne.

- Jeg hater at jeg til enhver tid er nødt til å diskutere kroppen min, fordi jeg ikke kjenner noen menn som må gjøre det samme. Det som motiverer meg til å fortsette å snakke om kroppen min, er at jeg ikke hadde noen som gjorde det da jeg var ung.

Ashley startet modellkarrieren allerede som 17-åring, og er siden blitt en av verdens mektigste supermodeller - og det vet hun å bruke for å fremme kroppspositivisme.

- Jeg liker ikke å poste perfekte Instagram-bilder. Jeg vil holde det ekte og rått hele tiden, fordi at jeg ønsker at folk skal vite at det finnes kvinner med cellulitter, med ryggfett, med strekkmerker. Det er mange formfulle kvinner, plus size-kvinner, fyldige kvinner eller hva enn du vil kalle dem, sa hun til WSJ Magazine i februar.

CATWALK: Supermodell Ashley Graham på catwalken under designer Prabal Gurungs show under New York Fashion Week i februar 2018. FOTO: NTB
CATWALK: Supermodell Ashley Graham på catwalken under designer Prabal Gurungs show under New York Fashion Week i februar 2018. FOTO: NTB Vis mer

Ashley giftet seg med filmskaper Justin Ervin (32) i 2010, og sammen har de sønnen Isaac Menelik Giovanni Ervin på ett år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer