Strekkmerker

Supermodellen viser frem strekkmerkene etter fødselen

Ashley Graham gjør det igjen!

STREKKMERKER: Ashley Graham hyller naturlige kropper, og er ikke redd for å vise frem strekkmerkene sine. I en ny badetøy-kampanje viser hun frem strekkmerkene som har kommet etter at sønnen ble født. FOTO: NTB scanpix
STREKKMERKER: Ashley Graham hyller naturlige kropper, og er ikke redd for å vise frem strekkmerkene sine. I en ny badetøy-kampanje viser hun frem strekkmerkene som har kommet etter at sønnen ble født. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske supermodellen og kroppsaktivisten har gjort det igjen! Nok en gang pryder Instagram-kontoen hennes av et bilde av Ashley Graham (32) med strekkmerker på magen.

For et halvt år siden ble hun mor til sønnen Isaac Menelik Giovanni Ervin, som hun har med filmregissør-ektemannen Justin Ervin (32).

Det er han som har tatt bildet av sin vakre kone med strekkmerkene som har kommet etter fødselen. Og det er ikke første gang hun har delt bilder av strekkmerker og cellulitter!

Hun har tatt et bevisst valg om å ikke redigere bort strekkmerkene ved hjelp av Photoshop, til bildene som tilhører badetøy-serien.

- Det er alltid et spørsmål om hva man vil retusjere bort og hva man vi fjerne. Jeg sa: ingenting. (...) Jeg vil at alle virkelig skal forstå ... Jeg vil at folk skal se hvem jeg er, fordi alle har en historie, sier den vakre 32-åringen til People.

- Dette er min nye mammakropp!

Hun legger heller ikke skjul på at kroppen har endret seg, etter graviditeten og fødselen.

- Jeg tenkte at ting kom til å føles annerledes med den nye mammakroppen min, og at jeg kom til å se annerledes ut, og det gjør jeg også, men jeg har funnet en ny glede ved det.

- Jeg har gått opp i vekt. Jeg har strekkmerker, og i begynnelsen var jeg nødt til å ha mange samtaler med meg selv, og si til meg selv: «Okay, ny kropp, nytt tankesett». Men etter denne fotoshooten føler jeg meg så styrket, fordi, ja, jeg ser bra ut. Jeg føler meg bra. Dette er min nye mammakropp!

Se dette innlegget på Instagram

after pool chilaxin

Et innlegg delt av A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Hylles for å vise frem en naturlig kropp

Det er ingen tvil om at supermodellen og ettbarnsmoren er et viktig forbilde for kvinner verden over, og dette skinner også frem i kommentarfeltet til Instagram-innlegget.

«Takk for at du normaliserer strekkmerker. Jeg digger deg!» skriver en bruker som kaller seg lizzie_2500

«Takk for at du er EKTE! Du er vakker. Alle disse kjendisene som vitterlig er tilbake i normal form med én gang, og ser ut som de aldri har gått gravid og født, det er så urealistisk», skriver brukeren alexnicoleo_o

«Du er så vakker! Jeg har følt meg veldig usikker den siste tiden, som følge av strekkmerker på magen. Takk for at du viser oss at alle kropper er vakre», skriver Instagram-brukeren megan.ehrenberg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer