Jennifer Lopez og Ben Affleck

Superparet avkrefter bruddrykter - delte søt kjærlighetserklæring

Med en rørende Instagram-hyllest på alle hjerters dag, viste superparet frem sine nye tatoveringer.

JENNIFER LOPEZ OG BEN AFFLECK: Superparet viser frem sine matchende tatoveringer på Instagram. FOTO: NTB
JENNIFER LOPEZ OG BEN AFFLECK: Superparet viser frem sine matchende tatoveringer på Instagram. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Etter spekulasjoner om at forholdet ikke går på skinner, avkrefter nå superparet Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50) ryktene. Under Grammy-utdelingen tidligere i februar, skal Lopez visstnok ha servert ektemannen noen gloser, som ble etterfulgt av en tydelig anspent stemning mellom paret.

Tirsdag var det valentinsdagen som har blitt en gyllen anledning til å dele kjærlige hyllester. Mens noen par feirer kjærligheten på de mest romantiske måter med roseblader, kvalitetstid og champagne, feirer andre mer lavmælt hjemme med en middag for to.

Og så har vi dem som feirer med å ta matchende tatoveringer.

J. Lo delte en romantisk hyllest til sin utkårede – og det var sistnevnte alternativ Bennifer valgte å gå for til årets valentine.

– Forpliktelse

På bildet vises et evighetstegn, med en kjærlighetens pil gjennom, med navnene deres tatovert på. Begge tatoveringene ser ut til å være tatovert på undersiden av armhulen. Til bildet skriver J. Lo «Commitment», eller forpliktelse på norsk, etterfulgt av et evighetstegn.

«God valentinsdag, min kjære,» skriver Lopez i sin hyllest til ektemannen.

Fant tilbake til hverandre

Paret møttes allerede i 2001, og forlovet seg året etter. På denne tiden spilte de i flere filmer sammen, og de var et av Hollywoods store it-par.

Til tross for at de i 2003 utsatte bryllupet på ubestemt tid, skulle ikke forholdet vare, og de gikk hver til sitt i januar året etter.

Det skulle gå i underkant av tyve år for turtelduene fant sammen igjen, i 2021, og fansen jublet. I høst tok de turen til Georgia for å gifte seg.

– Bryllupet ble til slutt det beste vi noen gang kunne forestilt oss, uttalte ekteparet til US Magazine i august.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer