Alexander Skarsgård

Superparet skal ha fått barn sammen - bekreftes det her?

De svenske Hollywood-stjernene Alexander Skarsgård (46) og Tuva Novotny (42) skal ha blitt foreldre sammen for første gang.

ALEXANDER SKARSGÅRD: Skuespiller Alexander Skarsgård og Tuva Novotny med barnevogn i Manhattans gater i midten av november. FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID USA / NTB
ALEXANDER SKARSGÅRD: Skuespiller Alexander Skarsgård og Tuva Novotny med barnevogn i Manhattans gater i midten av november. FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID USA / NTB Vis mer
Publisert

De svenske Hollywood-stjernene Alexander Skarsgård (46) og Tuva Novotny (42) er blitt observert trillende på en barnevogn i New Yorks gater - og de skal angivelig ha fått sitt første barn sammen.

Norgesvennen Tuva, som er nær venninne med skuespiller og designer Pia Tjelta (45), dukket opp med gravidmage under den svenske Elle-gallaen i Stockholm i april 2022 - men var ordknapp angående den synlige graviditeten.

- Sånt snakker jeg ikke om, jeg er her for fashion, sa hun til Elle under gallaen.

Nå er ikke gravidmagen lenger der, men i stedet er altså de to svenske superstjernene observert i lykkelige omstendigheter med babyen i storbymeteropolen.

På et av bildene det amerikanske nettstedet Page Six har publisert bærer 46-åringen stolt på babybylten.

- Merkelig at forholdet er hysj-hysj

Tuva Novotny har den 15 år gamle datteren Ella Bjerrum Lersbryggen med eventyrer-eksen Nicolai Bjerrum Lersbryggen.

Skarsgård har gjort kometkarriere i USA, i serier som True Blood, Big Little Lies og Succession. I tillegg til svenske og norske serier og filmer, som Dag, Kongens nei, Nobel og Blindsone, har hun også gjort suksess over Atlanteren, blant annet i den amerikanske produksjonen Eat Pray Love med Julia Roberts (55) og Annihilation.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer