Alexander Skarsgård

Superparet skal ha fått barn sammen - bekreftes det her?

De svenske Hollywood-stjernene Alexander Skarsgård (46) og Tuva Novotny (42) skal ha blitt foreldre sammen for første gang.

ALEXANDER SKARSGÅRD: Skuespiller Alexander Skarsgård og Tuva Novotny med barnevogn i Manhattans gater i midten av november. FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID USA / NTB
ALEXANDER SKARSGÅRD: Skuespiller Alexander Skarsgård og Tuva Novotny med barnevogn i Manhattans gater i midten av november. FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID USA / NTB Vis mer
Publisert

De svenske Hollywood-stjernene Alexander Skarsgård (46) og Tuva Novotny (42) er blitt observert trillende på en barnevogn i New Yorks gater - og de skal angivelig ha fått sitt første barn sammen.

Norgesvennen Tuva, som er nær venninne med skuespiller og designer Pia Tjelta (45), dukket opp med gravidmage under den svenske Elle-gallaen i Stockholm i april 2022 - men var ordknapp angående den synlige graviditeten.

- Sånt snakker jeg ikke om, jeg er her for fashion, sa hun til Elle under gallaen.

FORELDRE SAMMEN?: Alexander Skarsgård og Tuva Novotny i New York i november. De skal ha vært et par i mange år. FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID USA / NTB
FORELDRE SAMMEN?: Alexander Skarsgård og Tuva Novotny i New York i november. De skal ha vært et par i mange år. FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID USA / NTB Vis mer

Nå er ikke gravidmagen lenger der, men i stedet er altså de to svenske superstjernene observert i lykkelige omstendigheter med babyen i storbymeteropolen.

På et av bildene det amerikanske nettstedet Page Six har publisert bærer 46-åringen stolt på babybylten.

- Merkelig at forholdet er hysj-hysj

Tuva Novotny har den 15 år gamle datteren Ella Bjerrum Lersbryggen med eventyrer-eksen Nicolai Bjerrum Lersbryggen.

Skarsgård har gjort kometkarriere i USA, i serier som True Blood, Big Little Lies og Succession. I tillegg til svenske og norske serier og filmer, som Dag, Kongens nei, Nobel og Blindsone, har hun også gjort suksess over Atlanteren, blant annet i den amerikanske produksjonen Eat Pray Love med Julia Roberts (55) og Annihilation.

Begge spiller i den danske Lars von Trier-serien Riket Exodus, som hadde premiere på Viaplay i høst.

I den svenske podkasten Inte din morsa snakker småbarnsmødrene Ann Söderlund og Sanna Lundell om forholdet mellom de to svenske skuespillerne, og hevder at de skal ha vært et par i mange år.

- Det er så morsomt, for vi har snakket om at de har vært et par flere ganger, og de har vært det i flere år, og de er typ to av våre største internasjonale kjendiser - og ingen skriver om det! Jeg synes det er så merkelig, poengterer førstnevnte i podkasten som ble publisert i februar i år.

I HOLLYWOOS: Tuva Novotny, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh og Natalie Portman på rød løper under premieren av "Annihilation" i Los Angeles i 2018. FOTO: NTB
I HOLLYWOOS: Tuva Novotny, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh og Natalie Portman på rød løper under premieren av "Annihilation" i Los Angeles i 2018. FOTO: NTB Vis mer

Sanna Lundell (44), som er gift med Mikael Persbrandt (59) som også spiller i Riket Exodus i likhet med Skarsgård og Novotny, og hun synes også at det er merkelig at det har gått under radaren.

- Det er ingen av dem som har gått ut og fornektet det, antar jeg. Men det føles litt som at svensk media bare har bestemt seg for at dette her sakker vi ikke om, fordi at de da kanskje aldri får intervjue Tuva Novotny mer. I don't know, sier hun i podkasten.

CELEBERT SELSKAP: Alexander Skarsgård med Christoph Waltz, Margot Robbie og Samuel L. Jacksonunder premieren av 'The Big Picture' i Las Vegas i 2016. FOTO: NTB
CELEBERT SELSKAP: Alexander Skarsgård med Christoph Waltz, Margot Robbie og Samuel L. Jacksonunder premieren av 'The Big Picture' i Las Vegas i 2016. FOTO: NTB Vis mer

Har lært seg flytende norsk

KK møtte Tuva Novotny høsten 2016, da hun spilte i TV-serien Nobel mot Aksel Hennie (47). På denne tiden bodde hun sammen med kjæresten Nicolai i København, og paret hadde den gang vært sammen i over 10 år.

Etter å ha jobbet med norske produksjoner i flere år, er hun blitt såpass stødig i det norske språk at hun flere ganger har hatt roller som har snakket nettopp norsk.

KK MØTTE TUVA: I forbindelse med promo av den norske Nobel-serien, møtte vi Tuva Novotny i 2016. FOTO: KK
KK MØTTE TUVA: I forbindelse med promo av den norske Nobel-serien, møtte vi Tuva Novotny i 2016. FOTO: KK Vis mer

Hun skal også ha vært kjæreste med en nordmann over flere år, som har gjort at hun nå snakker tilnærmet flytende norsk.

- Jeg trives veldig godt å Norge! Det handler jo om klima her – det er morsomt og åpent, til tross for at det er lite, sa hun til KK den gangen.

- Snakker du norsk til datteren din?

- Hehe nei, det gjør jeg ikke!

Alexander Skarsgård, som er sønnen til skuespillerlegenden Stellan Skarsgård (71), har tidligere vært i forhold med Hollywood-stjernene Alexa Chung (39), Kate Bosworth (39) og Margot Robbie (32). Han har ingen barn fra før.

KK har forsøkt å få en kommentar managementet til Tuva Novotny, som ikke har besvart henvendelsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer