Superstjernen delte rørende bursdagsmelding til tvillingdøtrene

- Dere har gitt oss en form for kjærlighet vi ikke visste at vi manglet, skriver Sarah Jessica Parker.

STOLT MAMMA: Sarah Jessica Parker tok med tvillingdøtrene Marion og Tabitha på rød løper i forbindelse med New York City Ballet Spring Gala i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Sarah Jessica Parker tok med tvillingdøtrene Marion og Tabitha på rød løper i forbindelse med New York City Ballet Spring Gala i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni fylte tvillingdøtrene til «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (54) og skuespillerektemannen Matthew Broderick (57) 10 år - Marion og Tabitha ble født via surrogati, og kom til verden i Sarah Jessica Parkers fødeby Ohio, skriver Vogue.

Nå har mamma Sarah Jessica uttrykt i et innlegg på sin offentlige Instagram-profil, at hun naturlig nok er fra seg av lykke over at døtrene kom til verden for nøyaktig ti år siden.

«22. juni 2019 - 10 år med en helt ny kjærlighet. Søstre. Dere snudde opp ned på livene våre, fylte og fortsetter å fylle tilværelsen med uendelige overraskelser, romantikk, sentimentalitet, kreativitet, og dere har gitt oss en form for kjærlighet vi ikke visste at vi manglet. Vi vil ikke forestille oss en verden uten dere. Gratulerer med dagen våre kjæreste og elskede døtre. Vi elsker dere så mye! Mama».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer