Superstjernen delte rørende bursdagsmelding til tvillingdøtrene

- Dere har gitt oss en form for kjærlighet vi ikke visste at vi manglet, skriver Sarah Jessica Parker.

STOLT MAMMA: Sarah Jessica Parker tok med tvillingdøtrene Marion og Tabitha på rød løper i forbindelse med New York City Ballet Spring Gala i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Sarah Jessica Parker tok med tvillingdøtrene Marion og Tabitha på rød løper i forbindelse med New York City Ballet Spring Gala i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni fylte tvillingdøtrene til «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (54) og skuespillerektemannen Matthew Broderick (57) 10 år - Marion og Tabitha ble født via surrogati, og kom til verden i Sarah Jessica Parkers fødeby Ohio, skriver Vogue.

Nå har mamma Sarah Jessica uttrykt i et innlegg på sin offentlige Instagram-profil, at hun naturlig nok er fra seg av lykke over at døtrene kom til verden for nøyaktig ti år siden.

«22. juni 2019 - 10 år med en helt ny kjærlighet. Søstre. Dere snudde opp ned på livene våre, fylte og fortsetter å fylle tilværelsen med uendelige overraskelser, romantikk, sentimentalitet, kreativitet, og dere har gitt oss en form for kjærlighet vi ikke visste at vi manglet. Vi vil ikke forestille oss en verden uten dere. Gratulerer med dagen våre kjæreste og elskede døtre. Vi elsker dere så mye! Mama».

Sammen med innlegget har hun også lagt ved 10 bilder av døtrene opp gjennom årene. Senere samme dag delte hun et nytt bursdagsinnlegg, og kom nok en gang med en søt hilsen til sine to tvillingdøtre.

«I dag er dere 10 år. Og jeg kan tilbringe timer med å minnes alle de øyeblikkene som har vært mellom da dere kom til verden og til i dag. Gratulerer med dagen, tiårsjubilanter! Jeg elsker dere. Mama».

Det er med andre ord ingen tvil om at Marion og Tabitha er ekstremt ønsket og elsket av Sarah Jessica Parker og resten av familien.

Høsten 2002 fødte Sarah Jessica Parker sønnen James Wilkie Broderick (16) i en alder av 37 år. Etter dette klarte hun ikke få flere barn på den naturlige måten, så løsningen ble derfor å få barn via en surrogatmor. Valget falt på Michelle Ross, som var bosatt i Sarah Jessicas tidligere hjemsted Ohio.

- Vi prøvde og prøvde og prøvde og prøvde og prøvde å bli gravide, men det skjedde bare ikke på den vanlige måten - jeg ville ha født så ofte jeg kunne, om jeg kunne. Jeg elsket alle milepælene, både de gode og de vonde, sa hun til Vogue i 2010.

Ønsket at sønnen skulle få søsken, slik at han slapp byrden med å ta vare på foreldrene alene

Hun fortalte også åpenhjertig at ettersom hun og ektemannen var «oppi årene», så ønsket hun at sønnen James skulle få søsken. Lykken var derfor stor da det viste seg at surrogatmoren bar på tvillinger.

- Jeg ønsket ikke at han skulle oppleve byrden det er å ta vare på oss senere i livet, helt alene.

FIN FAMILIE: Sarah Jessica Parker og ektemannen Matthew Broderick har vært gift siden 1997. De har sønnen James Wilkie og døtrene Marion og Tabitha sammen. Dette bildet er tatt under en filmpremiere i New York i 2017. FOTO NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Sarah Jessica Parker og ektemannen Matthew Broderick har vært gift siden 1997. De har sønnen James Wilkie og døtrene Marion og Tabitha sammen. Dette bildet er tatt under en filmpremiere i New York i 2017. FOTO NTB Scanpix Vis mer

Det første møtet med de to tvillingdøtrene ble et øyeblikk det, ifølge Sarah Jessica Parker, er umulig å beskrive.

- Å møte barna dine, når du selv ikke har født dem er, ehm, «suspended animation» (som på norsk kan oversettes til at livet stopper opp, journ.anm.). (...) Det er som om alt annet forsvinner for et øyeblikk, at hele verden blir stille (...) Jeg husker ingenting annet enn pleddet på sengen som de lå på, min ektemanns ansikt, deres ansikt og min sønns ansikt. Det er bokstavelig talt som om lyden var sugd ut av rommet. Tiden sto stille. Det er så annerledes, men samtidig like ekstraordinært. Jeg er veldig dårlig når det kommer til å beskrive det. Men det var fantastisk, sa hun til Vogue i 2010.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer