Michelle Pfeiffer

Superstjernen delte sjeldent bilde av adpotivdatteren

Skuespiller Michelle Pfeiffer (63) overrasket på sosiale medier.

MICHELLE PFEIFFER: Den amerikanske skuespilleren Michelle Pfeiffer viste frem datteren på sosiale medier. FOTO: NTB
MICHELLE PFEIFFER: Den amerikanske skuespilleren Michelle Pfeiffer viste frem datteren på sosiale medier. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sosiale medier har ført til at vi får et unikt innblikk i Hollywood-kjendisenes liv, og skuespiller Michelle Pfeiffer (63) er én av mange som har delt private bilder med følgerne sine.

I slutten av juni la hun ut et bilde av seg selv og adoptivdatteren Claudia Rose Pfeiffer (28), og i bildeteksten skrev hun at hun og datteren koste seg med en mor-og-datter-dag.

Michelle giftet seg med ektemannen David E. Kelley (65) i 1993. Før hun møtte manusforfatteren hadde hun startet på adopsjonsprosessen, men David E. Kelley hadde ingenting imot å starte familielivet med sin nye flamme.

- Da hun kom hadde David og jeg bare vært sammen i et par måneder. Så vi hadde dette felles barnet med oss helt fra starten av, og jeg fikk virkelig se ham i en setting som skiller gutta fra mennene. Åpenbart blomstret han med oppgaven, sa Michelle Pfeiffer i et intervju med Good Housekeeping i 2007.

Nå har de vært gift i 27 år, og i tillegg til Caludia Rose har de også den biologiske sønnen John Henry (26).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer