Kim Kardashian

Superstjernen delte sjeldent bilde fra tenårene

Kjenner du igjen den kontroversielle firebarnsmoren?

KIM KARDASHIAN: Det er ingen tvil om at Kim Kardashian for fullt har omfavnet 90-tallet når det kommer til sommerens stillook. Her fra Balenciaga Haute Couture-showet under moteuken i Paris i juli - og hun er som tatt ut fra det glade 90-tall. FOTO: Skjermdump Instagram / @kimkardashian
KIM KARDASHIAN: Det er ingen tvil om at Kim Kardashian for fullt har omfavnet 90-tallet når det kommer til sommerens stillook. Her fra Balenciaga Haute Couture-showet under moteuken i Paris i juli - og hun er som tatt ut fra det glade 90-tall. FOTO: Skjermdump Instagram / @kimkardashian Vis mer
Publisert

«Back in the summer of '69» sang kanadiske Bryan Adams så det ljomet over hele verden på midten av 80-tallet.

Men for den amerikanske realitystjernen Kim Kardashian (41) er det nok somrene på 90-tallet, da hun var tenåring, som har satt de største nostalgiske spor.

Nylig delte firebarnsmoren et såkalt tilbakeblikk-bilde fra 1996, da hun var noen måneder unna å fylle 16 år.

«Summer 96’» skriver hun til bildet.

På fotografiet ser vi den ellers så sminka og utseendefokuserte 41-åringen med den klassiske naturlige 90-tallslooken; der tynne bryn var noe av det hotteste du kunne gå for.

Denne trenden er for alvor tilbake i motebildet igjen denne sommeren, skal vi tro KKs moteekspert Ida Elise Einarsdottir.

- Til noens store begeistring, og andres skrekk, står fortsatt 90-tallet sterkt i motebildet. Tiåret som er forbundet med en rekke mer eller mindre tvilsomme trendøyeblikk – også på skjønnhetsfronten. En av dem er de tynne øyenbrynene som nå gjør sitt store comeback i trendbildet, forteller moteekspert Ida Elise.

«Alle» skulle ha helbleket hår

Realitystjernen Kim Kardashian er uten tvil med på å sette de aller hotteste trendene.

Da hun dukket opp med helbleket hår under Met-gallaen i New York i mai – ikledd den ikoniske kjolen til den avdøde Hollywood-legenden Marilyn Monroe – skulle plutselig «alle» ha bleket lokkene.

På Met-gallaen kom hun for øvrig arm i arm med sin 13 år yngre kjæresten Pete Davidson (28), og dette var andre gang de to viste seg offentlig sammen etter at de ble et par høsten 2021.

De møttes i forbindelse med en Saturday Night Live-innspilling, og fra da av skjøt amors piler fart.

Kim Kardashian ble tidligere i år skilt fra rapper-ektemannen Kanye West (45), etter at de tok ut skilsmisse i februar 2021. De har nesten syv års ekteskap bak seg, og har fire barn sammen.

SOM MOR, SÅ DØTRE: Kim Kardashian med døtrene Chicago (4) og North West (9) sommeren 2022. Det er ingen tvil om at både store og små har kastet seg på 90-tallstrenden - de to sistnevnte med god hjelp fra mamma Kim. FOTO: NTB
SOM MOR, SÅ DØTRE: Kim Kardashian med døtrene Chicago (4) og North West (9) sommeren 2022. Det er ingen tvil om at både store og små har kastet seg på 90-tallstrenden - de to sistnevnte med god hjelp fra mamma Kim. FOTO: NTB Vis mer

Ut ifra flere ferske bilder av 41-åringen å dømme, har hun ikke valgt å kaste seg å tynne 90-tallsbryn-trenden - ennå.

Men hun har beholdt sin blekede manke - og ser ut til å minnes det glade 90-tall gjennom antrekk tatt rett ut fra tiåret da Spice Girls, hals-choker og magetopp var det hotteste av det hotte!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer