Nicole Kidman:

Superstjernen er ikke til å kjenne igjen

Fikk makeover i anledning ny film.

SER DU HVEM DER ER? I anledning innspillingen av den nye filmen Destroyer, har Nicole Kidman (50) fått en helt ny look. Foto: Skjermdump fra Instagram
SER DU HVEM DER ER? I anledning innspillingen av den nye filmen Destroyer, har Nicole Kidman (50) fått en helt ny look. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger går skuespillerne inn i noen roller som gjør at både hår, klær og selve utseende rett og slett må endres på. Det var derfor mange fans fikk sjokk da de så dette bildet av Nicole Kidman (se øverst i saken). Hun spiller inn den nye filmen «Destroyer» om dagen, og dermed må Kidman forandre stil helt.

Medier som Daily Mail og Harpers Bazaar har alle omtalt forvandlingen til 50-åringen. Kidman er i Los Angeles for å spille inn filmen hvor rollen hennes er en detektiv. Hennes nye look gjør at vi nesten ikke kjenner henne igjen!

LES OGSÅ: Hinter Adriana Lima om at hun vil slutte i Victoria's Secret?

Stjernen, som ellers er å se i elegante kjoler, blondt hår og rosa lepper, hadde fått på seg løse jeans, sorte sko, en sort, enkel overdel og en sort skinnjakke. Håret hennes (som mest sannsynlig er en parykk) er kort, kort, kort og mørkt.

Flere fans har omtalt forvandlingen på Twitter og skriver blant annet dette: «Våkne opp! Jeg trenger å snakke med alle om Nicole Kidmans parykk i Destroyer». Flere nevner også at skuespilleren ikke er til å kjenne igjen. «Nicole Kidman er ugjenkjennelig med den parykken», skriver brukeren @AhmedAhmedkeka.

Vant Emmy

Det har vært litt av et år for Kidman. I 2017 kom serien «Big Little Lies» som skapte massiv oppmerksomhet verden over. Kidman spiller karakteren Celeste Wright i HBO-serien. En karakter som lever i et voldelig ekteskap, og det er Alexander Skarsgård som spiller ektemannen Perry Wright. Kidman vant prisen for beste kvinnelige skuespiller i kategorien «Limited Series or TV Movie», mens Skarsgård vant pris i kategorien «beste mannlige birolle Limited Series or Movie».

- Denne prisen handler om noe enda større. Vold i nære relasjoner forekommer langt oftere enn vi tillater oss å innse. Ved at du nå kjenner til at hvorfor jeg har mottatt denne prisen kaster et viktig lys på dette temaet, sa hun fra scenen.

Flere sperret opp øynene da Nicole Kidman kysset «Big Little Lies»-kollegaen Alexander Skarsgård da han vant Emmy-prisen. Rett før Skarsgård skulle opp på scenen og motto prisen, ga kollegaene hverandre et kyss på munnen - foran øynene på ektemannen til Kidman, Keith Urban.

Se hva Kidman hadde å si om saken her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer