Jessica Simpson

Superstjernen er nesten ikke til å kjenne igjen!

Jessica Simpson (42) har ligget i hardtrening - det har gitt resultater. Men trebarnsmoren erkjenner at hun ikke trener for å få komplimenter.

JESSICA SIMPSON: Den flotte trebarnsmorens bilde på Instagram har fått mye oppmerksomhet. Jessica Simpson overrasket med klesvalget! FOTO: NTB
JESSICA SIMPSON: Den flotte trebarnsmorens bilde på Instagram har fått mye oppmerksomhet. Jessica Simpson overrasket med klesvalget! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

For 17 år siden, i 2005, spilte artist og skuespiller Jessica Simpson (42) rollen Daisy Duke i komedien Dukes of Hazzard, der hun udødeliggjorde country-stilen med lårkorte denim-shorts og boots.

Gjensynsgleden var derfor stor for Simpson-fansen, da hun nylig la ut et bilde på Instagram ikledd et antrekk tydelig inspirert av Dukes of Hazzard-epoken.

Men de var ikke bare antrekket som fikk oppmerksomhet i kommentarfeltet - også trebarnsmorens muskuløse ben blir hyllet. Det er tydelig at 42-åringen trener styrke flittig.

Uønsket kroppsfokus

Jessica Simpson har ikke lagt skjul på at kjendistilværelsen har hatt sine baksider - også når det kommer til kropp og utseende.

I 2020 lanserte hun memoaren Open book, der hun åpent forteller om uønsket kroppsfokus og negative bemerkninger.

«Rollen skapte en standard for meg; er hun feit eller er hun tynn-fokuset vedvarte resten av karrieren min», skriver hun i boken.

DUKES OF HAZZARD: Jessica Simpson fra Dukes Of Hazzard i 2005. FOTO: NTB
DUKES OF HAZZARD: Jessica Simpson fra Dukes Of Hazzard i 2005. FOTO: NTB Vis mer

Til det amerikanske magasinet People har hun i etterkant utdypet:

- Jeg trodde at det skulle handle om stemmen min. Jeg ante ikke at det skulle ende opp med å kun være fokus på hvordan jeg så ut i en kjole. Det er hjerteskjærende, og jeg straffet meg selv for det. Jeg spiste slankepiller.

- Jeg hørte det, og klarte ikke å la være å høre det i mitt eget hode hver eneste gang jeg sto på scenen. Hver eneste gang jeg gikk ut av døren, sa hun ærlig til People i februar 2020.

Trener for å få bukt med angsten

Jessica Simpson, som slo gjennom som artist allerede som 17-åring, har i likhet med kvinner verden over opplevd vektøkning som følge av svangerskap.

Hun har barna Maxwell Drew (10), Ace Knute (9) og Birdie Mae (3) med ektemannen Eric Johnson (42). De giftet seg i 2014.

OPP OG NED: I likhet med kvinner verden over, har også Jessica Simpson opplevd å gå opp og ned i vekt som følge av svangerskap. Dette bildet er fra 2019. FOTO: NTB
OPP OG NED: I likhet med kvinner verden over, har også Jessica Simpson opplevd å gå opp og ned i vekt som følge av svangerskap. Dette bildet er fra 2019. FOTO: NTB Vis mer

Kritikken hun har opplevd å få i kjølvannet av svangerskapene har gått hardt innpå Hollywood-stjernen.

- Det er ikke lett, og det sårer. Jeg føler fremdeles, når jeg ser meg selv i speilet, at ting ikke er 100 prosent. Jeg mener, vi ser alle våre skavanker. Noen, som andre ikke ser. (...) Jeg jobber hardt, og når jeg trener er det for å gi slipp på angst. (...) De som kommenterer mener å gi meg en kompliment, men det er ikke det jeg ønsker å oppnå med bildene jeg legger ut, sa hun i det samme People-intervjuet i 2020.

Hentet frem 19 år gammel Gucci-skatt fra klesskapet

Det er for øvrig ikke første gang Jessica Simpson mimrer på sosiale medier.

I mai la hun ut et bilde av seg selv ikledd et Gucci-skjørt som hun hadde på seg da hun promoterte reality-serien Newlyweds: Nick and Jessica i 2003.

Den gang hun var gift med popstjernen Nick Lachey (48). Det skilte lag i 2006.

Det er godt å se at også styrtrike Hollywood-stjerner går for gjenbruk av gamle skatter!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer