Jessica Simpson

Superstjernen er nesten ikke til å kjenne igjen!

Jessica Simpson (42) har ligget i hardtrening - det har gitt resultater. Men trebarnsmoren erkjenner at hun ikke trener for å få komplimenter.

JESSICA SIMPSON: Den flotte trebarnsmorens bilde på Instagram har fått mye oppmerksomhet. Jessica Simpson overrasket med klesvalget! FOTO: NTB
JESSICA SIMPSON: Den flotte trebarnsmorens bilde på Instagram har fått mye oppmerksomhet. Jessica Simpson overrasket med klesvalget! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

For 17 år siden, i 2005, spilte artist og skuespiller Jessica Simpson (42) rollen Daisy Duke i komedien Dukes of Hazzard, der hun udødeliggjorde country-stilen med lårkorte denim-shorts og boots.

Gjensynsgleden var derfor stor for Simpson-fansen, da hun nylig la ut et bilde på Instagram ikledd et antrekk tydelig inspirert av Dukes of Hazzard-epoken.

Men de var ikke bare antrekket som fikk oppmerksomhet i kommentarfeltet - også trebarnsmorens muskuløse ben blir hyllet. Det er tydelig at 42-åringen trener styrke flittig.

Uønsket kroppsfokus

Jessica Simpson har ikke lagt skjul på at kjendistilværelsen har hatt sine baksider - også når det kommer til kropp og utseende.

I 2020 lanserte hun memoaren Open book, der hun åpent forteller om uønsket kroppsfokus og negative bemerkninger.

«Rollen skapte en standard for meg; er hun feit eller er hun tynn-fokuset vedvarte resten av karrieren min», skriver hun i boken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer