Alyssa Milano

Superstjernen feiret 50-årsdagen med dønn ærlig bilde

Skuespiller og Metoo-grunnlegger Alyssa Milano dropper sminken.

ALYSSA MILANO: Skuespiller og Metoo-forkjemper Alyssa Milano feirer 50-årsdagen med sminkeløst foto. Dette bildet er fra en annen anledning. FOTO: NTB
ALYSSA MILANO: Skuespiller og Metoo-forkjemper Alyssa Milano feirer 50-årsdagen med sminkeløst foto. Dette bildet er fra en annen anledning. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning 50-årsdagen 19. desember, feiret skuespiller Alyssa Milano milepælen med et sminkeløst foto. Bildet la hun ut på sin åpne Instagram-konto, og gratulasjonene står i kø.

Blant Alyssas kjendisvenner har både Teri Hatcher (58) og Taryn Manning (44) sendt sine beste lykkeønskninger til skuespilleren.

Til bildet skriver hun:

«Dette er 50. Ingen filter. Ingen touching up. Ikke noe sminke. Jeg skal tilbringe denne dagen, på samme måte som jeg gjør hver dag. Jeg skal bevege meg litt, elske mye, være tilgjengelig og telle mine velsignelser. Jeg er glad for at jeg er her. Akkurat her. Akkurat nå. I denne tid. I min tid. I din tid».

Alyssa er en kjent Hollywood-skuespiller, som har vært en del av bransjen siden midten av 80-tallet. Hun har blant annet spilt i Melrose Place og Charmed.

Men høsten 2017 ble hun verdenskjent over natten, for å ha vært den som etablerte emneknaggen #Metoo - som siden skulle revolusjonere kvinners rettigheter verden over.

Italienskinspirert bryllup

I Instagram-posten reflekterer hun både over fortiden og fremtiden:

«Det er fremdeles så mye å se frem mot! Og vet du hva, det har til og med vært ok å se tilbake på hvor jeg har vært, hvor jeg kommer fra, hvor langt jeg har kommet, hvem som kom inn i livet mitt og hvem som ble».

I 2009 giftet 50-åringen seg med den åtte år yngre kjendisagenten David Bugliari i hans fasjonable hjem i New Jersey. Både Alyssa og David har italienske aner, og bryllupet var inspirert av nettopp denne arven.

EKTEPAR: Alyssa Milano med ektemannen David Bugliari under Golden Globe i 2011 - samme år som de ble foreldre for første gang. FOTO: NTB
EKTEPAR: Alyssa Milano med ektemannen David Bugliari under Golden Globe i 2011 - samme år som de ble foreldre for første gang. FOTO: NTB Vis mer

To år etter bryllupet kom sønnen Milo Thomas til verden, og i 2014 ble datteren Elizabella Dylan født. Men veien til å bli mor har vært en tøff og hard kamp. Det avslørte Alyssa i selvbiografien Sorry Not Sorry, som ble publisert i 2021.

Redd hun ble «straffet» etter tidligere aborter

I boken avslører hun at hun kort tid etter bryllupet ble gravid, men gikk gjennom en spontanabort - noe hun så på som en slags «straff» for tidligere selvvalgte aborter.

«Jeg var fullstendig knust. Ødelagt. Jeg husker jeg dro til legen og forsøkte iherdig å finne hjertelyd. Uten hell. Jeg følte at Gud straffet meg for abortene jeg hadde gjennomført i tyveårene», skriver hun i boken, ifølge People.

MED SØNNEN: Alyssa Milano med ektemannen David Bugliari og sønnen Milo Thomas Bugliari under UNICEFs årlige Snowflake Ball i New York i 2018. De har også en datter sammen. FOTO: NTB
MED SØNNEN: Alyssa Milano med ektemannen David Bugliari og sønnen Milo Thomas Bugliari under UNICEFs årlige Snowflake Ball i New York i 2018. De har også en datter sammen. FOTO: NTB Vis mer

På den tiden var hun ikke klar for å bli mor. Da sønnen Milo kom til verden i 2011, da Alyssa var 39 år, ble hun endret for alltid - på godt og vondt.

- Det gjorde definitivt at jeg ble mer kjærlig. Det gjorde meg mer opprørt. Det gjorde meg mer bekymret for jorden vår. Det har virkelig vært en åpenbaring å finne sitt sanne jeg, fortalte Alyssa i podkasten Me becoming a mom.

Og skal vi tro jubilanten går hun en spennende tid i møte, nå som hun har entret 50-årene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer