Trening under svangerskap

Superstjernen føder hvert øyeblikk - delte video fra gymmen

- Hva venter egentlig babyen på? skriver Kelly Rowland med glimt i øyet.

TRENING UNDER SVANGERSKAP: Den amerikanske artisten Kelly Rowland ligger ikke på latsiden under sin andre graviditet. Se bilder i saken! FOTO: NTB
TRENING UNDER SVANGERSKAP: Den amerikanske artisten Kelly Rowland ligger ikke på latsiden under sin andre graviditet. Se bilder i saken! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere Destiny's Child- stjernen Kelly Rowland (39) venter sitt andre barn med ektemannen Tim Weatherspoon (47). Fra før har de sønnen Titan (6).

Men den straks 40 år gamle sangeren ligger ikke på latsiden i siste fase av svangerskapet, og til tross for at hun er i niende måned tilbringer hun mye tid i treningsstudio sammen med PT'en sin Rebecca Broxterman.

Det var nettopp PT'en Rebecca som nylig la ut en Instastory av superstjernen, som utfører diverse treningsøvelser av typen knebøy, 90-grader'n og kickback på alle fire.

Og den vordende tobarnsmoren repostet videoene, og skrev humoristisk til innleggene at videoene er fra i dag, og undrer seg over hva babyen egentlig venter på.

I et intervju med magasinet Women's Health publisert i fjor høst, åpnet hun opp om sitt andre svangerskap, og det å få barn i 40-årsalderen.

Til tross for at sønnen Titan lenge hadde ytret et ønske om å få en lillebror eller lillesøster, var ikke timingen riktig før nå.

- Vi hadde snakket om det litt løst, men så skjedde korona, og da tenkte vi: la oss se hva som skjer. Men man må samtidig huske på hvor viktig et liv er. Og det å ha mulighet til å få et barn ... jeg bikker 40 i februar. Det å ta vare på min egen helse betyr også mye for meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer